Life

Ce se întâmplă între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor România. Roșcata i-a scris de ziua lui

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au fost destul de apropiați la Survivor România, însă care e acum relația lor? Roșcata i-a transmis un mesaj de ziua lui.
16.07.2021 | 11:57
Ce se intampla intre Roxana Ghita si Andrei Dascalu de la Survivor Romania Roscata ia scris de ziua lui
Andrei Dascălu de la Survivor România 2021 și Roxi, buni prieteni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor România își continuă relația frumoasă de prietenie pe care au început-o în Republica Dominicană.

Cei doi războinici s-au văzut deja după ce concurenții au ajuns în țară, iar Roxi a postat câteva fotografii cu acesta, semn că se înțeleg foarte bine și acum.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cu ocazia zilei de naștere a lui Andrei (face 23 ani astăzi), Roxana a vrut să îi transmită „La mulți ani” în văzul tuturor.

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România, în continuare prieteni

Roșcata a postat un colaj cu mai multe poze alături de Andrei făcute în Republica Dominicană. „Happy birthday, Andrei”, a scris Roxana la colajul respectiv, text însoțit de câțiva pupici.

ADVERTISEMENT

Și Andrei i-a dovedit Roxanei că ține la ea chiar și după terminarea competiției. Finalistul concursului de supravețuire a pus și el o imagine însoțită de inimioare.

Despre relația dintre cei doi concurenți s-au speculat multe lucruri de-a lungul concursului. Fanii Survivor Români  fost convinși că Roxanei cel puțin l-ar plăcea pe Andrei Dscălu mai mult decât ca pe un simplu prieten.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a ajuns în țară, Andrei a vorbit despre ce fel de relație are cu fosta concurentá din emisiunea de la Kanal D.

Acesta mărturisit cá nu este abolut nimic între ei doi si că sunt doar foarte buni prieteni.

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România, în continuare prieteni

„Nu sunt împreună cu Roxana Ghiță”

„Nu, nu sunt împreună cu Roxana Ghiță. Mă înțeleg foarte bine cu Roxana, e o fată ok, știe și ea asta. Îmi place de ea, e de treabă. Nu suntem într-o relație, suntem foarte buni prieteni. Pe viitor dacă o fi să se ivească ceva, doamne ajută! Momentan nu”, a declarat Andrei Dascălu întrebat fiind despre relația cu Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România. Acesta a ajuns până în marea finală, unde a pierdut în fața lui Zannidache.

Andrei s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul telespectatorilor. A fost urmat pe locul trei de bunul său prieten, cel pe care l-a văzut ca pe un frate în Republica Dominicană, Marius Crăciun.

Andrei nu a intrat de la bun început în concurs, ci a fost una din primele rezerve, împreună cu Marius.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT