Life

Ce se întâmplă între Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu, la Survivor. Jador i-a dat de gol

Ce se întâmplă între Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu, la Survivor România All Stars. Cum i-a dat Jador de gol pe coechipierii săi.
29.02.2024 | 11:36
Ce se intampla intre Stefania Stanila si Catalin Zmarandescu la Survivor Jador ia dat de gol
Ce a observat Jador la Ștefania și Cătălin Zmărăndescu, la Survivor. Sursa foto: Protv, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunile cresc de la o zi la alta la Survivor România All Stars 2024. Concurenții își creează tot mai multe antipatii, dar unii dintre ei reușesc să se împrietenească. Ce se întâmplă între faimoșii Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu? Jador i-a dat de gol.

Cum i-a observat Jador pe Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu, la Survivor. Faimosul, ironic la adresa lor

Jador este în echipa Faimoșilor, alături de Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu. În ediția de miercuri seară, 28 februarie, acesta a punctat un lucru care se întâmplă între cei doi coechipieri și a făcut chiar o ironie.

ADVERTISEMENT

Gluma lui Jador, însă, nu a fost deloc privită cu ochi buni de luptătorul MMA. ”Stai liniștit, invidiosule! Tu de aia dormi la margine, ca să ai grijă de stâlpul ăla”, i-a precizat Cătălin Zmărăndescu.

Mai exact, replica tăioasă a lui Cătălin Zmărăndescu a venit după ce Jador a ironizat faptul că acesta și Ștefania Stănilă dorm unul lângă altul. Te-a vazut că ai barbă albă și s-a gândit că nu mai poți. Ești eunuc!”, i-a spus Jador colegului său de echipă.

ADVERTISEMENT

De ce preferă Ștefania să doarmă lângă Cătălin Zmărăndescu

Ștefania a motivat că preferă să doarmă lângă luptătorul MMA, care are 51 de ani, deoarece se simte în siguranță în preajma lui. Îl cataloghează un bărbat puternic, care o poate apăra de orice situație.

Catalin Zmarandescu si Stefania-
Catalin Zmarandescu si Stefania la Survivor All Stars. Sursa foto: captură youtube

 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în ediția de joi seară, 29 februarie. Totul a devenit și mai captivant, deoarece Faimoșii au început să-l atace tot mai mult pe fostul lor coechipier, Jorge. El se află acum în tabăra Războinicilor, tot accidentat, și este acuzat că refuză să iasă pe anumite trasee, folosind ca pretext starea lui de sănătate.

ADVERTISEMENT

Jador, de exemplu, l-a numit mincinos pe Jorge, iar la un moment și-a ieșit din fire și s-a îndepărtat de toată lumea de pe terenul unde au loc probele, încât să se liniștească. Spiritele au devenit tot mai aprinse și din clipa în care concurenții au trebuit să-și schimbe locurile de cazare.

Condițiile meteo din Republica Dominicană sunt unele nefavorabile pentru deplasări pe apă, în prezent, așa că, până când se vor mai liniște valurile, Faimoșii și Războinicii vor avea alte căzări în junglă. De asemenea, în vechile locații s-au înmulțit tarantulele, scorpionii și șobolanii.

ADVERTISEMENT

Totodată, în această seară vom putea vedea și ce tabără va deveni câștigătoare și nu va trebui să-și nominalizeze coechipieri pentru duelul eliminatoriu. În promo-ul emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel anunță descalificarea unui concurent.

ADVERTISEMENT