Life

Ce se întâmplă între Zanni și Sebastian Chitoșcă. Mesajul care arată adevărata relație dintre cei doi

Un mesaj transmis de Sebastian Chitoșcă lui Zanni le-a dat de gândit fanilor. În final s-a aflat care este adevărata relație dintre cei doi.
03.09.2021 | 13:13
Ce se intampla intre Zanni si Sebastian Chitosca Mesajul care arata adevarata relatie dintre cei doi
Ce se întâmplă între Zanni și Sebastian Chitoșcă. Mesajul care arată adevărata relație dintre cei doi. Sură foto: Survivor România
ADVERTISEMENT

Zanni și Sebastian Chitoșcă s-au împrietenit imediat la Survivor România și s-au susținut mereu pe parcursul emisiunii.

Fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat între cei doi după ce Zanni l-a propus spre eliminare chiar pe prietenul său.

ADVERTISEMENT

Internauții au fost curioși să afle dacă relația dintre cei doi foști concurenți s-a răcit în ultima perioadă.

Ce se întâmplă între Zanni și Sebastian Chitoșcă. Mesajul care arată adevărata relație dintre cei doi

Zanni și Sebastian Chitoșcă fost cei mai buni prieteni în jungla dominicană, s-au susținut mereu și toate strategiile le-au făcut împreună. Acesta a fost și motivul pentru care fanii emisiunii au fost extrem de surprinși când Sebastian Chitoșcă a fost eliminat la nominalizarea prietenului său.

ADVERTISEMENT

Cei doi au explicat că au în continuare o relație foarte bună. Sebastian Chitoșcă a postat mai multe filmulețe în care face tot felul de glume la adresa foștilor concurenți de la Survivor România. Unul îi este adresat prietenului său Zanni. Acesta a filmat o mașină și a spus că Zanni a venit în Germania și nu l-a anunțat.

“Zannidache, ai venit în oraș la mine și nu ai zis nimic. Gata, cât să mai țin și să le zic oamenilor că încă suntem prieteni. Nu mai suntem prieteni, gata!”, a glumit sportivul.

ADVERTISEMENT
Sebastian Chitoșcă
Ce a postat Sebastian Chitoșcă

Ce spunea Sebastian Chitoșcă despre Zanni

Sebastian Chitoșcă a fost întrebat de nenumărate ori de fanii care dacă a rămas prieten cu Zanni. Acesta a lămurit în final lucrurile.

“Oameni buni, suntem doi oameni la 2000 km distanță, e clar că nu ne putem vedea, dar vorbim prin mesaje. Oamenii se așteptau să rupem live-urile împreună.

ADVERTISEMENT

Dacă se întâmpla chestia asta pe care o vor ei, începeau să zică: bă milogule… Avem unele proiecte împreună, dar ele trebuie să mai aștepte”, spunea fostul concurent de la Survivor pentru Wowbiz.

Prietenia dintre Sebastian și Zanni l-a surprins și pe Alex Velea, care i-a făcut sportivului o propunere. Artistul a recunoscut că la început nu l-a plăcut deloc pe Sebastian, dar apoi și-a schimbat părerea.

“S-a văzut că a empatizat cu Zanni. A fost unul dintre stâlpii pe care Zanni s-a sprijinit. Sebi, dacă ne vezi, să știi că vrem să te băgăm în unul sau maai multe clipuri”, i-a transmis Velea, într-o intervenție la Ștafeta mixtă.

ADVERTISEMENT