Sport

Jucătorii lui Dinamo s-au testat pentru COVID! Ce rezultate au primit “câinii”. Update exclusiv

Fotbaliştii lui Dinamo s-au testat după ce Dario Bonetti, fostul antrenor al echipei, s-a infectat cu COVID-19.
22.09.2021 | 13:50
Jucatorii lui Dinamo sau testat pentru COVID Ce rezultate au primit cainii Update exclusiv
Dinamo . Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-09-2021
10:55

Jucătorii şi staff-ul lui Dinamo, teste COVID înainte de meciul cu Ripensia

Aşa cum FANATIK a anunţat, jucătorii şi staff-ul lui Dinamo s-au testat pentru COVID-19 înainte de meciul cu Ripensia. Anterior testării, Dario Bonetti, fostul antrenor al echipei, anunţase că a fost depistat pozitiv la coronavirus.

FANATIK a aflat că toate testele dinamoviştilor au fost negative. “Câinii” vor întâlni joi, de la ora 18:45, pe Ripensia Timişoara în 16-imile de finală ale Cupei României.

ŞTIRE INIŢIALĂ – 19 septembrie

FANATIK a aflat că fotbaliștii de la Dinamo au fost supuși testării anti-COVID înaintea meciului cu FCSB, iar rezultatele au fost negative. Între timp, plecat în Italia, Dario Bonetti, a anunțat că este infectat cu virusul Sars-Cov-2 și că este izolat la domiciliu.

Dinamoviștii se testează din nou, săptămâna viitoare

Din informaţiile FANATIK, jucătorii lui Dinamo se vor testa din nou marţi, 21 septembrie, înaintea plecării la Timişoara pentru meciul cu Ripensia, din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Cum jucătorii lui Dinamo au fost testați înainte de meciul cu FCSB, iar testările se fac din două în două săptămâni, aceștia sunt în grafic.

În plus, jucătorii nu au mai intrat în contact cu antrenorul Dario Bonetti de la sfârșitul derby-ului cu FCSB, disputat pe 12 septembrie.

ADVERTISEMENT

A doua zi tehnicianul a plecat în Italia pentru 24 de ore, iar la revenirea din ţara natală au început discuţiile în privinţa rezilierii contractului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

“Bineînţeles, este o situaţie îngrijorătoare dacă domnul Bonetti are COVID. Să sperăm că jucătorii sunt sănătoşi şi meciul o să se dispute”, a declarat Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Situație imposibilă pentru Dinamo înaintea meciului de la Botoșani

Nu doar virusul Sars-Cov-2 le dă mari bătăi de cap antrenorilor de la Dinamo. După meciul cu FCSB, Deian Sorescu și Steliano Filip sunt suspendați, iar Constantin Nica, Andreas Mihaiu şi Alin Dudea sunt nerefăcuți după mai vechi probleme medicale.

Pe lista de ultimă oră a jucătorilor indisponibili a intrat și Cosmin Matei. Deocamdată nu se știe cât de gravă este problema mijlocașului de 29 de ani, dar, din informațiile FANATIK, acesta nu va face parte din lotul pentru meciul cu moldovenii.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta primul “11” al lui Dinamo în meciul cu FC Botoşani: Iliev – Creţu, Giafer, Grigore, A. Radu (Amzar) – Itu, Răuţă, Bani – Torje, Ivanovski, Moldoveanu.

Astfel, situația ”câinilor” s-a complicat și mai mult. După 8 etape Dinamo a ajuns pe locul 15, penultimul al clasamentului, cu 6 puncte. Roș-albii nu au mai învins pe nimeni din etapa a 3-a, când au câștigat duelul cu Academica Clinceni 3-1.

De atunci Dinamo a adunat cinci eșecuri consecutive, cel mai drastic fiind cel din derby-ul cu FCSB 0-6 și nu a mai înscris vreun gol.

ADVERTISEMENT