Life

Ce se întâmplă la filmările Chefi la cuțite de când Gina Pistol e gravidă. Dezvăluiri din culise

20.11.2020 | 17:16
Ce se întâmplă la filmările Chefi la cuțite de când Gina Pistol e gravidă. Dezvăluiri din culise
Ce se întâmplă la filmările Chefi la cuțite de când Gina Pistol e gravidă. Dezvăluiri din culise. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol participă la filmările pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite” chiar dacă este însărcinată în aproape 6 luni. Frumoasa blondină este răsfățată de colegii de la Antena 1, fiind menajată la anumite sarcini și activități. 

Acesta este și motivul pentru care prezentatoarea va avea curând un mic ajutor în persoana lui Speak care va prelua o parte din sarcinile vedetei. Iubita lui Smiley este răsfățată constant la filmări și gustă din fiecare preparat care îi face cu ochiul sau la care poftește.

Fosta vedetă Playboy respectă ca la carte indicațiile primite de la medic, dovadă fiind dezvăluirile făcute de colegii cu care lucrează. Mai exact, Gina Pistol este tratată regește de când a aflat că va deveni mamă, mai ales că duce această sarcină la vârsta de 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, răsfățată de colegii de la Chefi la cuțite. Cum se poartă aceștia cu blondina

La filmări nu cară nimic, este menajată, toată lumea o îndrăgește, o iubește, și toată lumea se bucură pentru fericirea ei, pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Și a venit când nu se aștepta, ea credea că nu va putea avea copii.

Are aproape 40 de ani și o sarcină la această vârstă este puțin mai «pretențioasă» decât altele. Colegii și întreaga echipă o răsfață cu bucate alese, făcute proaspăt, care mai de care îi dă să mănânce.

ADVERTISEMENT

Ea nu-i refuză, gustă din fiecare, nu mănâncă toată porția de teamă să nu se îngrașe prea tare. A luat ceva în greutate, s-a și umflat, așa că este destul de atentă”, au mărturisit persoane apropiate Ginei Pistol, informează ciao.ro.

Blondina este răsfățată și acasă de partenerul ei de viață cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 3 ani. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a început să obosească mai repede, mărturisind că atunci când merge la cumpărături este nevoită să facă mai multe drumuri de la mașină în casă.

ADVERTISEMENT

Vedeta se confruntă și cu alte probleme în sarcină, dezvăluind că uneori suferă de arsuri. Gina Pistol bea foarte mult lapte pentru această situație neplăcută și încearcă să se bucure din plin de venirea pe lume a primului ei copil, o fetiță.

„Recent a început să se plângă de oboseală, obosește mai repede, face câțiva pași și e obosită… vă dați seama este abia în trimestrul doi de sarcină. În rest se simte bine, astea sunt stări normale la gravide. Bine, mai are zile în care nu poate mânca pentru că are arsuri. 

ADVERTISEMENT

La emisiune e răsfățată, acasă este de Smiley, atunci când este el acasă. Că și el are filmări, are contracte de onorat, nu este mereu acasă”, au completat aceleași surse despre iubita lui Smiley.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri