Life

Ce se întâmplă la mormântul primei soții a lui Florin Salam. Fănica a murit în urmă cu 13 ani

Ce se petrece la locul de veci al primei soții a lui Florin Salam. Fănica a încetat din viață din cauza unei boli nemiloase.
19.09.2022 | 22:50
Ce se intampla la mormantul primei sotii a lui Florin Salam Fanica a murit in urma cu 13 ani
Ce se petrece la locul de veci al primei soții a lui Florin Salam. Fănica a decedat în 2009. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă la mormântul primei soții a renumitului cântăreț de muzică de petrecere. Fănica a murit la numai 27 de ani, în urmă cu 13 ani, în aprilie, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală cumplită.

Ce se petrece la locul de veci al primei soții a lui Florin Salam. Fănica a decedat în 2009

Ce se petrece acum la locul de veci al regretatei Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, cu care manelistul are doi copii: Betty și Dani. Femeia a încetat din viață la doi ani după ce-și unise destinul cu cel al renumitului artist.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fosta soție a cântărețului a aflat că suferă de ciroză hepatică, la trei săptămâni după vestea cumplită organismul său cedând. A fost condusă de ultimul drum de cei dragi, dar nu și de fiica și de fiul său.

În momentul de față Betty merge frecvent la cimitir, unde este îngropată mama sa. În plus, locul a fost transformat de cei dragi într-un adevărat altar de pe care nu lipsesc fotografiile înrămate, florile și lumânările.

ADVERTISEMENT

Fănica nu a fost uitată de cei pe care i-a lăsat în urma sa, cripta sa fiind foarte îngrijită și cu foarte multe icoane. Conform wowbiz.ro, familia acesteia vine frecvent pentru a reîmprospăta locul de veci sub care își doarme odihna veșnică femeia.

Betty, dezvăluiri la 13 ani de la moartea mamei sale

Betty era foarte mică când și-a pierdut mama, tatăl său luând decizia să nu fie prezentă la înmormântare. Acum, cântăreața face dezvăluiri la 13 ani de la moartea figurii materne și despre boala cu care fusese diagnosticată.

ADVERTISEMENT

„Familia îi zicea să ia pastile, să doarmă devreme, să nu mai mănânce fel și fel de mâncăruri. Familia i-a tot spus, dar ea nu a ascultat. A avut hepatită.

Mi-e greu să vorbesc despre lucrul acesta pentru că nu am vorbit niciodată. Tot ceea ce s-a întâmplat cu ea a durat 3 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Când am avut viziunea mea ea era în spital, a stat o săptămână. Nu îmi mai amintesc sau nu am vrut în acest timp să îmi mai amintesc”, a spus bruneta în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT