Life

Ce se întâmplă la Survivor atunci când nu se filmează. Mărturii ale foștilor participanți

Ce se petrece la Survivor când concurenții au pauză. Dezvăluirile foștilor candidați legat de zilele în care nu intră pe traseele din Republica Dominicană.
23.05.2023 | 17:55
Ce se intampla la Survivor atunci cand nu se filmeaza Marturii ale fostilor participanti
Ce se petrece la Survivor când concurenții au pauză. Dezvăluirile foștilor candidați legat de zilele în care nu intră pe traseele din Republica Dominicană. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în reality show-ul celebru din Republica Dominicană atunci când nu se filmează. Mărturii ale foştilor participanţi. Competiția sportivă din junglă demonstrează că nimic nu este imposibil pentru concurenți.

Ce se petrece la Survivor când concurenții au pauză. Dezvăluirile foștilor candidați legat de zilele în care nu intră pe traseele din Republica Dominicană

Fanii se întreabă adesea ce se petrece la Survivor atunci când concurenții au pauză. Dezvăluirile foștilor candidați legat de zilele în care nu intră pe traseele din Republica Dominicană lămuresc acest aspect extrem de important.

ADVERTISEMENT

Concret, foștii concurenți au declarat că nu orice ceartă sau întâlnire strategică a supraviețuitorilor este la fel spontană pe cât pare. Acest aspect a fost confirmat de Mark Burnett, producătorul executiv al reality show-ului.

Echipa de producție le poate face viața supraviețuitorilor un adevărat iad dacă aceștia încalcă în mod constant regulile. Nisipul aruncat peste mâncare este una dintre cele mai dese pedepse aplicate în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Participanții de la Survivor sunt filmați non-stop, chiar și în momentele intime sau când nu poartă deloc haine, conform boredomtherapy.com. Asta înseamnă că echipa are dreptul să facă acest lucru prin intermediul contractului.

Deși pe micile ecrane apare că s-a filmat numai câteva minute un singur cadru, adevărul este că editorii trebuie să verifice peste 500 de ore pentru a realiza un episod. Concurenții nu au voie cu obiecte personale, de aceea bărbații au barba neîngrijită.

ADVERTISEMENT

Totodată, fiecare participant e verificat în amănunt de cadrele medicale după fiecare meci. Dezastrele naturale pot întrerupe competiția, însă producătorii se asigură că jocul continuă de unde a rămas, fără să fie încălcate regulile.

Survivor România 2023, un sezon cu multă adrenalină

Survivor România 2023 este un sezon cu multă adrenalină. Emisiunea a început în luna ianuarie și urmează să desemneze câștigătorul premiului în valoare de 100.00 de euro în cursul ediției de miercuri, 24 mai.

ADVERTISEMENT

„Se simte un cumul de trăiri, iar eu unul deja le pot auzi inimile cum bat la unison cu un singur scop: să lupte până la capăt. Au mai rămas cinci, iar la finalul fiecărei zile, numărul lor va scădea, urmând ca mereu decizia să fie a voastră. 

Așa cum a fost întotdeauna. Până miercuri, vă aștept alături de noi și la începutul săptămânii cu noi provocări și momente frumoase din cel mai puternic reality”, a declarat Daniel Pavel pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT