News

Ce se întâmplă pe contul de Facebook al Alexandrei Măceșanu, după ce fata a fost declarată moartă

11.08.2019 | 11:48
Ce se intampla pe contul de Facebook al Alexandrei Macesanu dupa ce fata a fost declarata moarta

Tragedia de la Caracal a ajuns să fie cunoscută după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 a doua zi după ce a fost răpită. Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe adolescenta de 15 ani după ce a luat-o cu mașina la ocazie. După ce anchetatorii au confirmat faptul că Alexandra este moartă contul ei de Facebook a fost luat cu asalt de zeci de mii de oameni.

Alexandra Măceșanu urmărită pe Facebook de peste 56.000 de persoane

Contul de Facebook al Alexandrei Măceșanu a ajuns să fie urmărit de peste 56.000 de persoane care au reacționat la fotografiile pe care fata le-a postat înainte de tragedie. Ultima sa postare datează din data de 21 iulie fiind vorba de mai multe fotografii realizate în urmă cu doi ani la o piscină din Călimănești.

După ce a fost declarată moartă zeci de mii de oameni au început să o urmărească pe Alexandra Măceșanu pe Facebook. Deși teoretic contul nu mai poate fi accesat fiindu-i suspendată activitatea, peste 56.000 de persoane au luat cu asalt pagina fetei de 15 ani și au scris numeroase mesaje de condoleanțe sau mesaje dure la adresa criminalului. Postările sunt scrise la fotografiile mai vechi ale adolescentei.

Alexandra Măceșanu a fost omorâtă de Gheorghe Dincă în ziua de joi, 25 iulie
Contul de Facebook al Alexandrei Măceșanu este urmărit de peste 56.000 de persoane. Sursa foto: facebook.com

Ce spun profesorii și prietenii despre Alexandra Măceșanu

„Alexandra era un copil foarte bun. Era la specializare de științe sociale și a absolvit clasa a IX-a cu media 9,02. Era un copil foarte bun care și-a văzut mereu de drum. Era un copil cum poate mulți părinți își doresc. Făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular și din ce știu lua și cursuri de chitară. Era un copil care nu avea preocupări decât legate de școală”, a spus Liviu Mitroi, directorul Liceului ”Mihai Viteazul” din Caracal, potrivit libertatea.ro.

Alexandra Măceșanu urma să se întâlnească în ziua dispariției cu prietenul ei în Caracal. Marian este marcat de crima înfiorătoare neavând puterea să meargă la poarta casei criminalului să aprindă o lumânare. Prietenul Alexandrei Măceșanu are numai cuvinte de laudă pentru adolescenta de 15 ani. „Era o fată cuminte, cu bun simț, frumoasă. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze”, a spus Marian.

 

Tags: