Ce se întîmplă în aceste momente pe autostrada A2. Anunţul pe care l-a făcut poliţia

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 16:46
Ce se întîmplă în aceste momente pe autostrada A2. Anunţul pe care l-a făcut poliţia

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:15), pe autostrada A2, traficul rutier este intens pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti.

Pentru că numărul de autovehicule va creşte semnificativ în următoarele ore, apare şi riscul producerii unor tamponări, mai ales că unii conducători auto se vor grăbi către casă, nu vor adapta viteza la condiţiile de trafic şi nu vor păstra distanţa de siguranţă în mers. Riscul este sporit şi de razele soarelui, care se reflectă în parbriz şi în asfalt.

Când pe autostradă circulaţia este foarte intensă, o simplă tamponare, soldată cu pagube minore, poate avea consecinţe majore pentru ceilalţi participanţi la trafic. Se vor forma coloane de autovehicule în doar câteva secunde, iar unii conducători auto nu vor putea frâna în timp util.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă! E obligat să joace cu mască. Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×