News

Ce se întîmplă cu pădurarul care l-a atacat pe activistul Tiberiu Boșutar! Decizie a autorităților

23.07.2020 | 13:56
Ce se intimpla cu padurarul care la atacat pe activistul Tiberiu Bosutar Decizie a autoritatilor
ADVERTISEMENT

FANATIK își spune ce se întîmplă cu pădurarul care l-a atacat pe activistul Tiberiu Boșutar, informație pe care am oferit-o ăn exclusivitate AICI!

Acum, pădurarul de la Ocolul Silvic Moldoviţa, din judeţul Suceava,  care a încercat să-l linşeze pe Tiberiu Boşutar riscă să rămână fără serviciu.

ADVERTISEMENT

Chiar Şeful Direcţiei Silvice Suceava i-a cerut comisiei de disciplină să analizeze desfacerea contractului de muncă, aceasta fiind o primă măsură.

Probleme pentru pădurarul care l-a atacat pe activistul Tiberiu Boșutar!

Conform primelor informații, pădurarul care a sărit să-l bată pe activistul de mediu este cercetat penal pentru distrugere şi lovire.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, chiar a doua zi după atac. În cele din urmă avea să fie pus în libertate, fiind cercetat în continuare sub control judiciar.

„Sunt paşi de parcurs. Am ţinut cont de faptul că este acuzat de lovire”, a spus şeful Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Decizia vine ca o urmare firească după ce momentul atacului a fost filmat de Tiberiu Boşutar şi transmis în direct pe pagina de Facebook Legea Codrului.

Vă reamintim că în maşina activistului se afla şi fiica acestuia care este majoră, şi care a fost audiată de poliţişti. Atacatorul a avut un complice care a fost de asemenea audiat.

ADVERTISEMENT

În timpul atacului, unul de o cruzime ieșită din comun, fata lui Boşutar s-a speriat îngrozitor, a ţipat, şi-a sunat un prieten după ajutor.

„În urmă cu două luni, am făcut un live pe Facebook în care am arătat un transport de lemn plecat de la Ocolul Silvic Moldoviţa, lemn cubat de pădurarul Ilie Drajmici (n.red. pădurarul care l-a atacat pe Tiberiu Boşutar).

În live-ul respectiv am arătat cum în transport erau 10 metri cubi de lemn fără acte. Ilegalitatea a fost confirmată de autorităţi. Transportul trebuia să ajungă la o firmă administată de un inginer silvic angajat la Ocolul Silvic Gura Humorului.

După ce am făcut live-ul, la câteva zile distanţă, ministrul Mediului şi Pădurilor, Costel Alexe, m-a sunat personal şi mi-a spus că va lua măsuri pentru ca astfel de oameni să nu mai fie angajaţi în sistemul silvic”, a spus Boşutar.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: