Life

Ce se mai întâmplă cu Vulpița și Viorel Stegaru? Anunțul făcut de soții din Blăgești pe Instagram

07.08.2020 | 14:16
Ce se mai intampla cu Vulpita si Viorel Stegaru Anuntul facut de sotii din Blagesti pe Instagram
Ce se mai întâmplă cu Vulpița și Viorel Stegaru? Anunțul făcut de soții din Blăgești. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel Stegaru au fost nelipsiți de pe micile ecrane în ultimele șase luni, dar de când au fost confirmați pozitivi la testul cu noul tip de coronavirus și-au mutat activitatea în online. Vulpița și soțul ei se află în izolare, la domiciliu, unde-și ocupă timpul cu tot felul de activități.

Soții din Blăgești, județul Vaslui, nu pot sta prea departe de fanii lor, motiv pentru care pot fi urmăriți adesea prin intermediul live-urilor pe care le fac. Totodată, familia Stegaru păstrează legătura cu persoanele cu care s-au împrietenit la Antena 1, în special cu Radu Rotaru și Doina Stina.

ADVERTISEMENT

Vulpița a anunțat că în curând se va termina perioada de carantină și abia așteaptă să-și reia cursul normal al vieții, însă nu a dat nicio dată exactă legat de finalizarea carantinei din cauza COVID-19. Cert este că, cei doi soți nu mai au mult de îndurat și vor putea ieși din casă.

Ce mai fac Veronica și Viorel Stegaru, în carantină din cauza coronavirusului

„Încă puțin și ieșim din carantină. Sper că și voi vă simțiți bine, așa cum sunt și eu❣️”, a scris vedeta „Acces Direct” în dreptul unei imagini în care apare întinsă în pat, după ce în urmă cu câteva zile anunțase că au trecut 10 zile de la depistarea virusului în organism.

ADVERTISEMENT

Reacțiile și comentariilor oamenilor de pe rețelele de socializare nu au fost tocmai de bun augur pentru soții din județul Vaslui, aceștia primind numeroase mesaje negative și critici.

Unii le-au scris soților Stegaru că vor să mai vadă și alte cazuri în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, nu doar pe ei, în timp ce alții i-au transmis că plece la Blăgești ca să nu mai apară deloc pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

„La Blăgești cu tine. Te rog ia-l și pe Pinocchio cu tine, nu îl lasă la București. Amândoi valea că ne-am săturat de voi”. 

„Nu ieși din carantină, stai acolo liniștită, mai vrem să vedem și alte cazuri la Acces Direct, nu numai pe al tău!”

ADVERTISEMENT

„Eu zic să te duci la Blăgești ca să scăpăm de tine… să nu te mai vedem niciodată la acces infect”, sunt doar câteva dintre criticile primite de Vulpița din partea oamenilor, pe Instagram.

Așadar, Vulpița și soțul ei se simt foarte bine și starea lor de sănătate este una excelentă. Veronica și Viorel s-au tratat acasă pentru că în ziua în care au aflat rezultatul testelor, spitalele erau pline de pacienți și nu mai era niciun loc liber.

 

ADVERTISEMENT