ADVERTISEMENT
Life

Ce se mai știe de Carla’s Dreams. ”Mascații” n-au mai apărut de mult în public

Trupa Carla s Dreams a dispărut de ceva vreme din atenția publicului. Artiștii care rupeau topurile muzicale au revenit după jumătate de an de absență.
Autor: Dan Suta | 19.07.2021 | 11:23
Ce se mai știe de Carla's Dreams. ”Mascații” n-au mai apărut de mult în public
Carla s Dreams, una din cele mai iubite trupe din România și Republica Moldova. Foto: Instagram

Trupa Carla s Dreams a dispărut din peisaj de jumătate de an. ”Mascații” care rupeau topurile în urmă cu câțiva ani au făcut o pauză din aparițiile lor, însă recent au luat prin surprindere pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Ultima postare a celor de la Carla s Dreams pe Instagram a fost acum 28 de săptămâni. În tot acest timp, cântăreții au muncit din plin pentru a reveni în lumina reflectoarelor cu ceva fresh.

Formația din Republica Moldova a înregistrat noi proiecte, iar de câteva zile noua lor melodie, „N-aud” a intrat deja în topuri.

ADVERTISEMENT

Carla s Dreams, revenire după o perioadă îndelungată de absență

Băieții de la Carla s Dreams continuă să facă furori în țara din care provin. Noua lor piesă este deja pe locul întâi în toate charturile din Republica Moldova. Fanii sunt convinși că se va impune și la noi.

Piesa scoasă pe piață are deja mai bine de 2 milioane de vizualizări pe Youtube. Se anunță a fi noul hit al următoarei perioade.

ADVERTISEMENT

Melodia este realizată în colaborare cu EMAA și a fost bine primită de public. Băieții de la Carla s Dreams au știut să se reinventeze de fiecare dată pentru a fi pe placul fanilor.

Cum li se întâmplă multor artiști, și ei au fost nevoiți să stea pe bară o perioadă din varii motive. Pandemia care s-a declanșat în anul 2020 a pus în mare parte la pământ industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Mulți cântăreți au fost nevoiți să își regândească planurile din moment ce evenimentele din care făceau bani nu s-au mai putut ține.

Manelele și trapanelele, piedică în relansarea multor artiști?

Nu doar cei de la Carla s Dreams s-au confruntat cu dificultăți în a reveni în centrul atenției și nu neapărat din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani, trapanelele și manelele au acaparat topurile muzicale de la noi. De o bună bucată de vreme artiști care acum doi ani nu erau atât de cunoscuți s-au impus în industria muzicală. Numele grele de altădată au trebuit să facă eforturi în plus pentru a-și resuscita succesul.

Printre cele mai cunoscute melodii semnate Carla s Dreams putem enumera „Acele”, „Până la sânge”, „Ne topim”, „Luna” și „Te rog”. „Te rog” a fost de altfel primul lor mare hit în țara noastră.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!