Life

Ce se spune despre Denisa, iubita lui Iancu Sterp, pe rețelele de socializare. Imaginea care i-a intrigat pe fani

Ce spun fanii despre iubita lui Iancu Sterp pe rețelele de socializare. Ce imagine a postat fratele lui Culiță Sterp și ce au spus fanii.
15.10.2022 | 11:45
Ce se spune despre Denisa iubita lui Iancu Sterp pe retelele de socializare Imaginea care ia intrigat pe fani
Ce se spune despre Denisa, iubita lui Iancu Sterp, pe rețelele de socializare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a publicat o imagine care i-a intrigat pe fani. Este vorba despre o imagine cu iubita lui, iar urmăritorii nu au ezitat să își dea cu părerea. Iată ce se spune despre Denisa Coțolan pe rețelele de socializare.

Ce se spune despre Denisa, iubita lui Iancu Sterp, pe rețelele de socializare

Iancu Sterp a făcut o postare în care i-a întrebat pe fani cine cred că este șeful în casa lor, alături de o imagine, totul în timp ce el are în mână o mătură și un făraș, iar Denisa Coțolan are o bâtă de lemn, sugerând că, de fapt, iubita lui este „cocoșul” din casă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a reflectat și în comentariile de pe rețeaua de socializare, unde fanii au spus în proporție de 87 % că Denisa este cea care este șefă în casa lor.

Chiar și așa, Denisa Coțolan a primit multe aprecieri de la fani, și nu numai. Și viitoarea ei soacră o place mult.

ADVERTISEMENT

Mama Geta chiar îl îndemna pe Iancu Sterp să se căsătorească și el cu Denisa, nu înainte de a se asigura că are stabilitatea financiară pentru a face acest lucru.

Postarea lui Iancu
Postarea lui Iancu. Foto: Instagram

Fanii au fost cuceriți de Denisa Coțolan. Ce au spus despre iubita lui Iancu Sterp

Fanii au fost cuceriți de iubita lui Iancu Sterp, Denisa Coțolan. Un fan spunea că aceasta este de o frumusețe rară.

ADVERTISEMENT

„Este de o frumusețe și o delicatețe ieșită din comun fata asta! Să vă iubiți mult, să aveți răbdare unul cu altul… și mai presus de toate să vă respectați oriunde, oricât de mult și oricum”, a scris cineva.

„Doamne..ce fată frumoasă. Mă bucur mult pentru tine, Iancule. Multă dragoste și iubire vă doresc”, „Minunaților! Vă potriviți de minune, să va iubiți și respectați”, „Ce mândră e mama Geta de nora! O fată simplă și foarte frumoasă și seamănă mult cu Geta Sterp”, au fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cineva îl lăuda pe Iancu Sterp pentru că a ales o fată naturală:

„Bravo ție! Dai lecții atâtor ‘bărbați ‘ prin faptul că nu înseamnă că dacă o femeie are injecții și silicoane e și frumoasă – fata asta pare un înger lângă tine”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT