Life

Ce se va întâmpla cu afacerea deținută de Anca Molnar după decesul ei. Anunțul făcut de soțul make-up artistei: “Vom face tot ce ne stă în putință”

Ce se va întâmpla cu afacerea deținută de Anca Molnar după decesul acesteia. Anunțul pe care l-a făcut soțul regretatei make-up artiste.
20.06.2024 | 16:26
Ce se va intampla cu afacerea detinuta de Anca Molnar dupa decesul ei Anuntul facut de sotul makeup artistei Vom face tot ce ne sta in putinta
Soțul Ancăi Molnar a anunțat ce se va întâmpla cu afacerea deținută de regretata make-up artistă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla cu afacerea deținută de Anca Molnar după moartea acesteia. Soțul make-up artistei a făcut anunțul așteptat de multe persoane.

Ce se întâmplă cu afacerea deținută de Anca Molnar după decesul make-up artistei. Claudiu Molnar a făcut anunțul

La începutul săptămânii trecute, Anca Molnar s-a stins din viață la doar 35 de ani și a lăsat în urma ei multă suferință. Make-up artista era cunoscută în industria cosmetică și deținea o afacere de succes în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Anca Molnar era foarte dedicată meseriei sale și multe persoane cunoscute apelau la serviciile sale. În plus, avea și un număr mare de urmăritori în mediul online.

La mai bine de o săptămână  de la decesul Ancăi Molnar, soțul acesteia a anunțat ce se va întâmpla cu salonul pe care îl deținea. Claudiu Molnar a transmis că va continua activitatea afacerii deținută de regretata make-up artistă.

ADVERTISEMENT

Astfel, chiar dacă Anca Molnar nu mai este, persoanele care vor să beneficieze de serviciile salonului sunt binevenite. Soțul acesteia se va asigura că serviciile vor fi la fel de calitative ca până acum.

“Anca a crezut în numele care sta așezat cu mândrie deasupra clădirii care adăpostește cea mai mare realizare a vieții ei.

ADVERTISEMENT

Și deși, din păcate, viața ei a încetat brutal de devreme, noi, cei rămași în urma ei, vom face tot ce ne stă în putință pentru a duce acest vis mai departe, la aceleași standarde de calitate cu care Anca v-a obișnuit.

Vă așteptăm să călcați pragul în orice moment veți considera ca aveți nevoie. Și deși emoția pierderii omului din spatele visului ne va însoți pentru totdeauna, Anca Molnar va rămâne veșnic în inimile tuturor celor care, la un moment dat, i-au oferit un vot de încredere.

ADVERTISEMENT

Rămâne deschisă! Atâta timp cât încrederea voastră în viziunea Ancăi va exista. Va așteptăm cu drag!”, a transmis Claudiu Molnar pe pagina de Facebook.

Soțul Ancăi Molnar, momente grele după pierderea make-up artistei

Anca Molnar a lăsat în urmă un soț, dar și un fiu pe care cei doi îl au împreună. Partenerul de viață al regretatei make-up artiste este devastat de durere după pierderea suferită și trece prin momente dificile.

Acesta a postat, pe rețelele sociale, un mesaj dureros. Claudiu Molnar simte lipsa partenerei sale de viață, care s-a stins din viață la o vârstă fragedă, după ce s-a luptat cu cancerul.

“Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată ‘miniamandina’. Iubirea mea. Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină….

Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci, de tot ce făceam împreună”, a scris soțul Ancăi Molnar pe rețelele sociale, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT