News

Ce se va întâmpla cu apartamentul în care și-a dat Cristina Țopescu ultima suflare. Informații de ultimă oră – EXCLUSIV

20.01.2020 | 19:38
Ce se va intampla cu apartamentul in care sia dat Cristina Topescu ultima suflare Informatii de ultima ora  EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cristina Țopescu se mutase în chirie, în apartamentul de la marginea orașului Otopeni, locul unde și-a dat ultima suflare, în urmă cu mai mulți ani din cauza vecinilor din Balotești care nemaisuportând câinii prezentatoarei TV au făcut sute de reclamații la poliției.

Apartamentul Cristinei Țopescu va fi predat proprietarului

În prezent, la o săptămână de la descoperirea trupului neînsuflețit al regretatei prezentatoare TV, familia și apropiații așteaptă ca procurorii să ajungă în posesia raportului toxicologic pentru a desigila casa, care momentan nu este accesibilă nimănui.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul Cristinei Țopescu au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce se va întâmpla cu locuința în care fosta prezentatoare TV și-a trăit ultimii ani din viață.

„Momentan nu se poate face nimic pentru că apartamentul este sigilat și nimeni nu poate intra până când procurorul criminalist care se ocupă de caz va permite asta. Din câte am înțeles, familia își dorește să cheme o firmă profesională de curățenie, pentru că vă imaginați ce este acum acolo, plin de fecale de la câinii care au stat atâta timp singuri”.

ADVERTISEMENT

Planurile de viitor ale regretatei jurnaliste

Potrivit ultimelor informații apărute în presă, Cristina Țopescu intenționa într-un viitor apropiat să se mute într-un centru pentru persoane cu dizabilități, unde să își ia și câinii.

Cu doar câteva luni înainte să moară, Cristina Țopescu a devenit apropiată de șefa unei asociații care urma să construiască un centru în care persoanele cu dizabilități să fie ajutate de către câini special dresați.

ADVERTISEMENT

„Asociația noastră își dorește să construiască acest centru destinat persoanelor cu dizabilități, este un centru nou, un proiect inedit pentru România.

Vrem să învățăm oamenii să capete deprinderi de viață independentă și să trăiască printre noi, oameni care au niște nevoi speciale.

ADVERTISEMENT

Este un proiect care pune alături omul și câinele, de aici și rezonanța mea specială cu Cristina – știm cu toții cât iubea câinii, mai ales câinii în nevoie, exact așa cum sunt oamenii în nevoie pe care noi, ca asociație, încercăm să-i ajutăm”, declara pentru Wowbiz Isabela Udroiu, președinta asociației MagiDream.

ADVERTISEMENT