Life

Ce se va întâmpla cu Max, câinele lui Costin Mărculescu. Animalul a fost cel care a alertat vecinii

11.06.2020 | 16:27
Ce se va intampla cu Max cainele lui Costin Marculescu Animalul a fost cel care a alertat vecinii
ADVERTISEMENT

Max a fost luat de Costin Mărculescu de pe stradă. A avut grijă de el și-l îngrijea ca pe un copil. După moartea actorului, câinele care a și alertat vecinii, a ajuns la ASPA unde a primit toate îngrijirile medicale.

Ce se va întâmpla cu Max, câinele lui Costin Mărculescu

Max, câinele lui Costin Mărculescu, a ajuns la ASPA, unde a primit toate îngrijirile medicale, după care va fi preluat de o femeie, cunoștință de-ale actorului, conform lui Tudor Ionescu, consilier în cadrul Primăriei Capitalei.

ADVERTISEMENT

“Nu se aşteaptă un adoptator în acest moment, deşi există multe persoane care şi-au dorit să-l adopte. În prezent, nu se află în ţarc alături de alţi câine din cauza traumei prin care a trecut.

Va fi doar sterilizat pentru că aceasta este procedura legală şi, la cum îl văd, sunt sigur că îşi va reveni şi-şi va continua viaţa fericit”, a spus Tudor Ionescu la România TV.

ADVERTISEMENT

Câinele a alertat vecinii

Costin Mărculescu nu mai răspundea la telefon de trei zile și n-a mai avut nici activitate pe rețelele de socializare. Cel care a alertat vecinii a fost Max, câinele lui, care a lătrat insistent în apartament.

Aceștia au sunat la 112 și, în scurt timp, popmpierii au ajuns la locuința lui Mărculescu, au spart ușa, au intrat și au descoperit cadavrul care era deja în putrefacție, în baie.

ADVERTISEMENT

”Lui îi plăcea să facă baie noaptea, cu lumânări. Îi plăcea să bea și cred că a băut și a combinat cu medicamente și probabil a făcut infarct”, a declarat fosta iubită a lui Mărculescu.

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut.

ADVERTISEMENT