News

Ce se va întâmpla cu PNL dacă Orban câștigă șefia partidului? Reacția lui Emil Boc

Emil Boc reacționează la discuțiile legate de o eventuală ruptură a partidului PNL în cazul în care Orban câștigă șefia.
19.06.2021 | 17:07
Ce se va intampla cu PNL daca Orban castiga sefia partidului Reactia lui Emil Boc
ADVERTISEMENT

Emil Boc i-a dat replică jurnalistului Ion Cristoiu care este de părere că se va crea o ruptură în interiorul partidului, în cazul în care Ludovic Orban va câștiga șefia PNL

Primarul Clujului exclude această posibilitate. ”Cu tot respectul pentru maestrul Cristoiu, (…) nu pot fi de acord cu domnia sa din niciun punct de vedere”, a declarat Boc într-o intervenție la Antena3.

ADVERTISEMENT

Cunuoscutul jurnalist afirmase recent și faptul că Ludovic Orban va dispărea de pe scena politică, dacă la conducerea PNL va ajunge Florin Cîțu.

Emil Boc, despre o eventuală ruptură în PNL: ”Este exclus acest lucru”

Emil Boc, fost prim-ministru al României, l-a contrazis pe Ion Cristoiu privind situația care ar putea exista după alegeri în interiorul partidului.

ADVERTISEMENT

Nu se pune problema ruperii PNL. Este exclus acest lucru, a afirmat Emil Boc. Acesta crede că partidul va ieși în septembrie „mai consistent și mai bine întărit decât a fost vreodată.”

”Cu tot respectul pentru maestrul Cristoiu, (…) nu pot fi de acord cu domnia sa din niciun punct de vedere. În primul rând, nu am înțeles de ce premierul, care este al patrulea om în stat, ar trebui să se suspende, pentru că este într-o competiție politică și președintele Camerei Deputaților, care este al treilea om în stat, nu ar trebui să se suspende.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, știm că nu poți să disociezi calitatea politică de calitatea guvernamentală sau parlamentară pe care o are un om.

Premierul, când merge în teritoriu, se întâlnește cu prefecții, se întâlnește și cu cei care realizează vaccinarea”, a precizat primarul Clujului.

ADVERTISEMENT

Emil Boc: Cele două echipe „merg împreună mai departe”

”Competiția aceasta internă este doar o competiție corectă între colegi, pentru viitorul acestui partid pe care noi îl reprezentăm, dar cu impact major și pentru destinul României și al românilor în anii care urmează.

Nu împărtășesc sub nicio formă acest punct de vedere. Cred într-o echipă care va câștiga și acea echipă va întinde mâna în secunda în care se anunță rezultatul celui care a pierdut și împreună merg mai departe.

Despre asta este vorba în PNL și în această competiție”, a declarat Emil Boc la Antena 3.

ADVERTISEMENT