Life

Ce se va întâmpla cu Prințul Harry și Meghan Markle în viitor. Bărbatul care susține că a prezis moartea Reginei, vești sumbre: „O bombă va apărea. Ducesa de Sussex, istorie”

„Nostradamus cel viu”, bărbatul care susține că a prezis și moartea Reginei, a dezvăluit ce se va întâmpla cu viitorul Prințului Harry și al lui Meghan Markle.
06.01.2023 | 09:42
Ce se va intampla cu Printul Harry si Meghan Markle in viitor Barbatul care sustine ca a prezis moartea Reginei vesti sumbre O bomba va aparea Ducesa de Sussex istorie
„Nostradamus cel viu” a prezis viitorul Ducilor de Sussex. Foto: Instragram/ Hepta
ADVERTISEMENT

Brazilianul Athos Salomé, supranumit „Nostradamus cel viu”, a făcut previziuni sumbre despre viitorul Ducilor de Sussex. Lucrurile nu ar arăta bine pentru Harry și Meghan Markle.

„Nostradamus cel viu”, previziuni sumbre pentru Prințul Harry și Meghan Markle

După ce și-au lansat controversatul serial despre viața lor pe Netflix, „Nostradamus cel viu” susține că a prezis o frântură din viitorul Ducilor de Sussex.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Athos Salomé, care susține că a prevăzut până acum și alte evenimente importante, precum invazia Rusiei în Ucraina, cumpărarea Twitter de către Elon Musk sau moartea Reginei Elisabeta, nu are deloc vești bune pentru Harry și Meghan Markle.

Potrivit bărbatului în vârstă de 36 de ani, o „bombă” este pe cale să le schimbe viața în vara care urmează, dar pentru Duce pot apărea schimbări încă din ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe Meghan, care a dezvăluit că în 2020 a pierdut o sarcină din cauza tabloidelor, „Nostradamus cel viu” afirmă că va deveni, în curând, istorie.

„Între ianuarie și martie 2023, viața Prințului Harry se va schimba. Între iulie și octombrie, o bombă va apărea, dacă nu va fi ascunsă de evenimente și scandaluri.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, între ianuarie și octombrie 2023, luna aprilie spune multe și despre unele situații”, a declarat „Nostradamus cel viu” pentru DailyStar. 

„Nostradamus cel viu”  a prezis noi evenimente care vor marca Casa Regală a Marii Britanii

Athos nu s-a rezumat la atât. Bărbatul a afirmat că prezicerile lui visează mult mai mult din viitorul Prințului Harry, care în anii ce urmează ar putea avea parte de noi cumpene.

ADVERTISEMENT

„Misterele înconjoară viața Familiei Regale, în special a lui Harry, între anii 2027 și 2028 veți înțelege o altă poveste care devine istorie.

Meghan, Ducesa de Sussex, va deveni, de asemenea, istorie între anii 2025 și 2026”, a mai spus „Nostradamus cel viu”.

Cine este „Nostradamus cel viu”

Athos Salomé, pe lângă prezicerea viitorului, și-a făcut un renume după ce a vorbit despre moartea tragică a Prințesei Diana, despre care spune că l-a marcat, chiar dacă avea numai 11 ani la acea vreme.

„Prințesa Diana știa că va muri, eu aveam 11 ani și până astăzi îmi amintesc de episodul trist care a marcat lumea, luând-o de la noi Prințesa săracilor, o adevărată prințesă pe care nimeni nu o va înlocui vreodată”, a afirmat tânărul.

ADVERTISEMENT