Life

Ce secret a aflat Viorel Lis despre soția lui după mai bine de 25 de ani împreună: „Eu nu știam”

Ce secret a aflat Viorel Lis despre soția lui mult mai tânără. Ce i-a ascuns Oana Lis timp de 25 de ani fostului edil din Capitală.
23.03.2023 | 23:01
Ce secret a aflat Viorel Lis despre sotia lui dupa mai bine de 25 de ani impreuna Eu nu stiam
Ce secret a aflat Viorel Lis despre soția lui, Oana Lis. Foto: Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Care este secretul pe care l a aflat Viorel Lis despre Oana după mai bine de 25 de ani împreună. Acesta a povestit totul Abia acum.

Ce secret a aflat Viorel Lis despre soția lui, Oana Lis

Viorel Lis a mărturisit că abia foarte târziu și-a dat seama despre un secret legat de Oana Lis. Este vorba despre faptul că aceasta are un râs nervos și chiar dacă este supărată, tot afișează un zâmbet.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Viorel Lis a fost confuz foarte mulți ani și a crezut că soția lui este fericită, când, în realitate, râdea de supărare.

„Eu nu știam că Oana și atunci când are probleme tot râde. Eu credeam că i-a plăcut, dar ea, de fapt, râdea de supărare”, a spus fostul edil în emisiunea lui Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Când și-a dat seama că Oana Lis îl iubește cu adevărat

Diferența de vârstă de 35 de ani a creat multe controverse la acea vreme, dar nu i-a făcut pe cei doi să renunțe la relație. Ideile legate de iubirea falsă pe care Oana Lis o avea pentru soțul său au ajuns și la urechile lui Viorel Lis.

Inclusiv acesta s-a întrebat dacă soția lui îl iubește cu adevărat, din cauza diferenței foarte mari de vârstă. Oana Lis și Viorel Lis sunt împreună de când aceasta avea doar 18 ani, iar Viorel Lis avea 53.

ADVERTISEMENT

Dar fostul primar spune că și-a dat seama de iubirea profundă pe care Oana o avea pentru el când a ajuns la spital. Atunci, soția lui a făcut totul pentru ca el să primească cele mai bune îngrijiri și să se însănătoșească.

„Trebuie să recunosc, nu mă așteptam. Târziu de tot mi-am dat seama că Oana mă iubește foarte mult. Atunci când a trebuit să merg la spital. Și ea a făcut tot posibil să se interneze cu mine în cameră. A fost alături de mine tot timpul.

ADVERTISEMENT

De atunci mi-am dat seama cât poate să țină o femeie la un bărbat, chiar dacă e mai în vârstă”, a mai spus Viorel Lis.

ADVERTISEMENT