Life

Ce secrete are Bella Santiago în relația cu Ionuț Grigore. Când face nunta prezentatoarea de la Kanal D

Bella Santiago și soțul său au câteva ponturi pe care mizează în povestea de dragoste. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a spus despre ce este vorba.
25.08.2022 | 20:30
Ce secrete are Bella Santiago in relatia cu Ionut Grigore Cand face nunta prezentatoarea de la Kanal D
Ce sfat urmează Bella Santiago în relație. Când va păși în fața altarului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit recent ce secrete are în relația cu Nicolae Ionuț Grigore, bărbatul cu care se iubește de o perioadă destul de lungă. Când face nunta prezentatoarea de la Kanal D, care este cununată numai civil.

Ce sfat urmează Bella Santiago în relație. Când va păși în fața altarului

Bella Santiago este foarte fericită de când în viața sa a apărut Nicolae Ionuț Grigore, bărbatul care a cucerit-o iremediabil și cu care s-a căsătorit în 2018. Vedeta a semnat actele la aproximativ doi ani de când s-a stabilit în România.

ADVERTISEMENT

Artista, care este originară din Filipine, își dorește să rămână până la adânci bătrâneți cu alesul inimii sale, cu care are o relație sinceră și frumoasă. Care sunt secretele pe care mizează cei doi când vine vorba de dragoste.

„Nu sunt mereu cu florile în dinți, dar sunt tot timpul ca la început și cred că asta cântărește mai mult decât un buchet cu flori care se usucă și…

ADVERTISEMENT

Atât timp cât există comunicare și înțelegere din ambele părți…. Nu e greu absolut nimic. Nu prea ne certăm și când ne certăm nu dormim supărați.

Mi-a zis bunica mea să nu dormim separați dacă ne certăm. Ăsta e secretul relației”, a declarat soțul cântăreței, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bella Santiago și Nicolae Ionuț Grigore fac nuntă

Bella Santiago și Nicolae Ionuț Grigore sunt împreună de câțiva ani, iar în 2018 au semnat actele la starea civilă. Cei doi plănuiesc să ajungă în fața altarului cât mai curând și cel mai probabil nunta va fi în 2023.

Evenimentul nu este stabilit și se va desfășura în funcție de concertele și proiectele pe care le are fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. De această dată vedeta o va avea alături și pe fiica sa, care la cununia civilă era în Filipine.

ADVERTISEMENT

În plus, soțul cântăreței și fetița acesteia se înțeleg de minune și chiar există momente în care bărbatul este numit ”tată” de copilă.

ADVERTISEMENT