Life

Ce secrete ascund actorii din Clanul. Șerban Pavlu, dorință inedită: „Să fiu fantoma lui Ceaușescu și să-l bântui pe Iliescu”

Actorii din Clanul, noul serial ce va fi difuzat în curând pe Pro TV, au răspuns unor întrebări inedite. Ce nu-și doresc să știe lumea despre ei și de ce ar vrea Șerban Pavlu să fie fantoma lui Nicolae Ceaușescu?
07.07.2022 | 18:22
Ce secrete ascund actorii din Clanul Serban Pavlu dorinta inedita Sa fiu fantoma lui Ceausescu si sal bantui pe Iliescu
Secretele ascunse ale actorilor din Clanul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorii din serialul Clanul ascund secrete nebănuite. Theo Rose și Șerban Pavlu au dezvăluit ce nu ar vrea să afle lumea despre ei, dar și ce le-ar plăcea să facă dacă ar fi fantome.

Secretele ascunse ale actorilor din Clanul. Ce au dezvăluit aceștia

O parte dintre actorii actorii serialului Clanul au oferit un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță și au fost nevoiți să răspundă unor întrebări la care nu s-ar fi așteptat. Și-au dezvăluit cele mai ascunse secrete și au spus ce ar face dacă ar fi fantome.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, care în cadrul producției interpretează rolul fiicei unui interlop periculos, a mărturisit că vorbește singură, iar recent a fost și surprinsă în timp ce făcea acest lucru.

„Vorbesc singură. Zilele trecute am fost nervoasă pe o situație la studio și eu, ca să nu refulez în fața oamenilor, să nu le spun ceva dureros, prefer să vorbesc singură acasă, să-mi descarc nervii…Și fac sală cu prietena mea, Alexandra, și n-am încuiat ușa…și mă certam acolo…. M-a întrebat dacă vorbesc la telefon, i-am spus că nu. Vorbesc singură, că o să o iau razna într-o zi”, a povestit Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, dacă ar fi fantomă, ar vrea să-i studieze îndeaproape pe unii oameni pe care i-a cunoscut și în privința cărora încă nu s-a lămurit.

Codin Maticiuc: „Sunt genul care spune toate părțile rele”

George Costache și Silviu Mircescu au mărturisit că lumea nu știe despre ei faptul că, în ciuda atitudinii afișate, sunt sensibili. În schimb, Codin Maticiuc a declarat că el se străduiește tot timpul ca publicul să-i cunoască părțile rele.

ADVERTISEMENT

„Spun  tot timpul că nu stau destul cu copiii, asta îmi spune nevasta. Eu sunt genul care spune toate părțile rele pe care le identific la mine, ca lumea să știe ce găsește”, a adăugat Codin Maticiuc.

Jojo, pe de altă parte, a spus că are tendința uneori noaptea, în timp ce copiii dorm, să dea iama în sertarul cu dulciuri. O declarație neașteptată a fost cea a lui Marian Olteanu, care a susținut că are un seif cu bani.

ADVERTISEMENT

„Am un seif cu foarte mulți bani, în Vaslui, ascuns la margine de oraș”, a afirmat Marian Olteanu, cel mai probabil, în glumă.

De ce își dorește Șerban Pavlu să fie fantoma lui Nicolae Ceaușescu?

Ceva mai serios când vine vorba de lucrurile pe care nu ar vrea ca oamenii să le afle despre el, a fost Șerban Pavlu, care a mărturisit că, în secret, judecă multe dintre producțiile cinematografice apărute.

„Aș vrea să nu știe ce gândesc despre majoritatea producțiilor artistice”, a dezvăluit Șerban Pavlu.

Totodată, actorul nu ar vrea să vegheze asupra familiei sau vreunui personaj celebru dacă ar putea face asta după moarte, ci și-ar dori să fie fantoma fostului dictator Nicolae Ceaușescu.

„Dacă aș fi fantomă, aș vrea să-l bântui pe Iliescu. Asta mi-ar plăcea, să fiu fantoma lui Ceaușescu și să-l bântui pe Nea Nelu”, a declarat Șerban Pavlu.

ADVERTISEMENT