Fotbal intern

Ce secund și-a ales Bogdan Andone la FCSB! E un fost jucător al ”roș-albaștrilor”

04.06.2019 | 22:14
Ce secund sia ales Bogdan Andone la FCSB E un fost jucator al rosalbastrilor

Proaspăt numit în funcția de antrenor principal la FCSB, Bogdan Andone l-a anunțat pe finanțatorul Gigi Becali pe cine își dorește secund. Latifundiarul din Pipera l-a dorit în mod expres pe Edi Iordănescu, dar tehnicianul a refuzat oferta și a decis să rămână la Gaz Metan Mediaș, în timp ce Nicolae Dică, al doilea pe lista vicecampioanei României, a semnat cu FC Argeș.

Ce secund și-a ales Bogdan Andone la FCSB

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Bogdan Andone este în cele din urmă alegerea lui Gigi Becali, iar noul tehnician al FCSB-ului l-a informat pe omul de afaceri că își dorește să-l aibă ca secund pe fostul fundaș al ”roș-albaștrilor”, portughezul Geraldo Alves. Cei doi au colaborat la Astra Giurgiu, atunci când Andone era secundul lui Marius Șumudică, iar Geraldo era jucător.

”El trebuie să-și aleagă astăzi staful. Mâine o să vorbesc mai mult cu el, înainte de prezentare. Mi-a zis că l-ar vrea pe Geraldo Alves. Să mă interesez mâine cum să-l aduc”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Geraldo Alves în duel pentru balon cu Silviu Izvorano într-un meci Universitatea Cluj – FCSB

Geraldo a jucat două sezoane la FCSB

Geraldo Alves, în vârstă de 38 de ani, a jucat la FCSB în perioada 2010 – 2012 și în 2011 a câștigat Cupa României. Apoi, portughezul a plecat la Petrolul Ploești unde a jucat între 2012 și 2015 și a câștigat o Cupă a României. Fratele mult mai celebrului fotbalist Bruno Alves, Geraldo și-a încheiat cariera la Astra Giurgiu, formație pentru care a jucat între 2015 și 2017 și alături de care a câștigat titlul în Liga 1 Betano și Supercupa României.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că îi va tripla salariul lui Bogdan Andone pentru a ajunge la 10.000 de euro pe lună, iar obiectivul acestuia este intrarea în grupele Europa League și implementarea sistemului 4-3-3. În urma numirii lui Andone, FANATIK a aflat care mijlocașul Florentin Matei este primul jucător care va pleca în această vară de la vicecampioana României.

Suporterii FCSB-ului nu sunt deloc mulțumiți cu numirea lui Bogdan Andone, din cauza legăturilor de rudenie pe care acesta le are cu Marius Șumudică. Cei doi sunt cumnați, iar noul antrenor al ”roș-albaștrilor” a fost secundul lui Șumi la Astra Giurgiu. La aflarea acestei vești, fostul tehnician de la Al Shabab a lăudat mutarea făcută de Gigi Becali.