Ce semifinală! Franța și Belgia anunță spectacol total la St. Petersburg!

Alin M   
în Sport
07/07/2018, 21:00
Ce semifinală! Franța și Belgia anunță spectacol total la St. Petersburg!

Prima semifinală de la CM 2018 are loc marți, de la ora 21:00, pe arena Krestovsky din Saint Petersburg. După ce au eliminat în turul anterior echipe din America de Sud, Franța și Belgia se duelează între ele pentru un loc în ultimul act al turneului final.

Și ce meci va fi! Cele două formații au un stil de joc asemănător, Didier Deschamps și Roberto Martinez jucând ofensiv împotriva echipelor mici și utilizând arma contraatacului în fața naționalelor puternice.

Franța s-a distrat cu Uruguay

Mulți anticipau un meci greu pentru naționala Franței în fața uruguayenilor. În absența lui Cavani însă, trupa lui Oscar Tabarez și-a creat o singură ocazie mare de gol în 90 de minute! Francezii s-au impus cu 2-0 grație reușitelor lui Varane și Griezmann, ultimul ajungând la șapte goluri înscrise pentru Franța în ultimele șase meciuri jucate în fazele eliminatorii la turneele finale.

Belgia a trimis acasă Brazilia

Specialiștii anticipau un tăvălug al Braziliei la Mondialul din Rusia, după umilința trăită la precedenta ediție, când Germania a învins-o cu 7-1 în semifinale chiar pe tărâm propriu. Până la duelul cu Belgia, brazilienii au jucat bine, bifând o remiză cu Elveția și alte trei victorii cu 2-0 în fața celor din Costa Rica, Serbia și Mexic. De cealaltă parte, belgienii câștigaseră grupa cu maximum de puncte, dar tremurau serios în „optimi” pentru o victorie cu 3-2 venită la ultima fază în fața Japoniei. La ora jocului, Belgia s-a dovedit superioară Braziliei din toate punctele de vedere, impunându-se cu 2-1, după ce a condus cu 2-0. Reușitele „dracilor roșii” au purtat semnătura lui Fernandinho (autogol) și a lui De Bruyne.

Ultimul meci direct dintre Franța și Belgia s-a disputat în 2015 și a produs nu mai puțin de șapte goluri! Belgienii câștigau acel meci de pregătire cu 4-3. Precedentul joc oficial datează de la CM 1986, când Franța triumfa în finala mică după o victorie cu 4-2 venită la capătul reprizelor de prelungiri.

Pariuri speciale Franța – Belgia
Corner în primele 10 minute @ 1.50
Matuidi ia cartonaș galben @ 5.00
Griezmann va fi integralist @ 2.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×