Life

Ce semne divine a văzut Roxana Dobre la nunta ei cu Florin Salam: „Dumnezeu și cineva din cer”

Roxana Dobre a vorbit despre semnele divine pe care le-a văzut la nunta ei cu Florin Salam. Are legătură cu prima soție a manelistului, Fănică, dar și cu regretatul ei tată.
21.07.2022 | 15:01
Ce semne divine a vazut Roxana Dobre la nunta ei cu Florin Salam Dumnezeu si cineva din cer
Ce semne divine a văzut Roxana Dobre la nunta ei cu Florin Salam. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Ce coincidență a avut loc la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Soția cântrețului a povestit semnele divine văzute de ea abia acum.

Ce coincidență a descoperit Roxana Dobre la nunta ei cu Florin Salam. Spune că a fost semn divin

Roxana Dobre a vorbit despre o coincidență stranie care a avut loc la nunta sa cu Florin Salam de pe 1 iunie. Aceasta a explicat că biserica în care s-a cununat cu manelistul a avut o semnificație importantă pentru amândoi.

ADVERTISEMENT

Mai precis, numele bisericii, dar și a preotului care i-a cununat pe Florin Salam și Roxana Dobre în ziua nunții lor a fost Ștefan, un nume cu o semnificație aparte pentru ambii.

Mai întâi, o legătură stranie ar putea avea cu răposata soție a lui Florin Salam pe nume Ștefania și alintată Fănica.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe copilul Roxanei Dobre cu Florin Salam îl cheamă tot Ștefan și acesta a fost și numele tatălui Roxanei Dobre, care s-a stins în anul 2014.

Roxana Dobre spunea că așa a fost menit de la Dumnezeu, să se căsătorească cu Florin Salam în biserica respectivă, având în vedere și toate aceste semne divine.

ADVERTISEMENT

”Acum mă sună prietena mea Georgiana, o prietenă comună cu Cezara și îmi spune: Tu știi cum se numește biserica și preotul unde te cununi tu? I-am zis, nu.

Biserica Sfântul Ștefan și preotul Ștefan! A fost ceva divin, de la Dumnezeu, ca eu să ajung acolo, și să mă cunun acolo. Dumnezeu și cineva din cer. Tatăl meu!”, a povestit Roxana Dobre, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Cum au ales Roxana Dobre și Florin Salam ziua nunții

Roxana Dobre a mai vorbit și despre controversa produsă de faptul că s-au căsătorit într-o zi de post.

Aceasta a dezvăluit că pur și simplu au ales ziua în funcție de programul lui Florin Salam și așa s-a nimerit să fie, miercurea.

”În momentul în care am ales data, că s-a nimerit atunci să aibă Florin o zi liberă, nu știam că este o zi de post.

Eu dacă nu aduceam atâtea camere și nu aveam atâta presă după noi, sigur ne cununa”, a spus Roxana Dobre, făcând referire la faptul că primul preot la care au vrut să se cunune i-a refuzat.

ADVERTISEMENT