Life

Ce semnifică, de fapt, ținuta purtată de Kate Middleton la prima apariție publică din acest an. Cele trei mesaje secrete

Ce semnificație are ținuta purtată de Kate Middleton la prima apariție publică din acest an. Cele trei mesaje secrete, explicate de un stilist.
22.06.2024 | 16:06
Ce semnifica de fapt tinuta purtata de Kate Middleton la prima aparitie publica din acest an Cele trei mesaje secrete
Ce a transmis Kate Middleton prin ținuta purtată la prima apariție publică din acest an. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O stilistă a explicat ce semnifică ținuta purtată de Kate Middleton la prima apariție publică din acest an. Prințesa de Wales a participat la Trooping the Colours, care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Ce semnifică, de fapt, ținuta purtată de Kate Middleton la prima apariție publică din acest an

Kate Middleton a avut prima apariție publică din acest an, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în ianuarie. Ulterior, a fost diagnosticată cu cancer, iar în prezent urmează tratament.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales a apărut în timpul evenimentului Trooping the Colour, care a avut loc în weekend-ul trecut. Aceasta a făcut cu mâna de la balconul Palatului Buckingham, alături de ceilalți membri ai familiei regale.

Această apariție nu înseamnă revenirea completă la îndatoririle regale. Lupta cu boala încă nu s-a terminat, după cum a transmis Kate Middleton înainte de evenimentul la care a apărut.

ADVERTISEMENT

Soția prințului William a purtat o rochie Jenny Packham, pantofi cu toc Jimmy Choo și o pălărie Philip Treacy. Aceste alegeri vestimentare nu au doar rolul de a crea o ținută elegantă, ci transmit câteva mesaje pentru public.

Megan Watkins, stilist șef la SilkFred, a analizat ținuta lui Kate Middleton și a scos în evidență trei detalii importante. Aceasta a ales doar mărci britanice pentru eveniment, iar în acest mod și-a exprimat recunoștința față de public.

ADVERTISEMENT

“Fiind fidelă stilului ei clasic, dar modern, Kate a ieșit într-o rochie monocromă Jenny Packham, pantofi Jimmy Choo, o pălărie cu boruri largi Philip Treacy asortate și un clutch Mulberry.

Aici, ea și-a arătat dragostea veșnică pentru mărcile britanice, care ar putea fi văzută ca un semn către sprijinul țării sale în această perioadă grea.

ADVERTISEMENT

Observatorii regali cu ochii de vultur vor remarca că nu este prima dată când Kate poartă această rochie Jenny Packham până la genunchi. Ea a purtat piesa și în weekendul încoronării Regelui de anul trecut, a declarat Megan Watkins, potrivit Mirror, citată de dcnews.ro.

De ce a ales Kate Middleton să poarte o ținută alb-negru, de fapt

Ținuta lui Kate Middleton este foarte asemănătoare cu cea a fiicei sale, prințesa Charlotte. Aceasta din urmă a purtat o rochie bleumarin cu alb, pantofi Mary Jane albi. În păr a avut o fundă, tot albă.

Această asemănare dintre cele două ar putea însemna, în opinia lui Watkins, “un puternic sentiment de unitate și unire în familie, poate semnificând sprijinul continuu din partea familiei ei”.

O altă semnificație a alegerii lui Kate Middleton de a purta o ținută alb-negru ar însemna că prințesa de Wales încearcă să-și asigure publicul că totul va fi bine.

“Deși ținuta ei avea accente de negru, era în principal alb, o culoare care în mod tradițional este un simbol al speranței, purității și renașterii, sugerând probabil vremuri mai bune care vor veni”, a mai explicat stilista.

ADVERTISEMENT