Life

Ce semnificație are Iair, numele pe care Vlăduța Lupău l-a ales pentru băiatul ei. Artista, scrisoare către fiul ei

Vlăduța Lupău a ales un nume destul de rar întâlnit pentru băiețelul pe care l-a adus pe lume pe 6 august. Ce semnificație are Iair? Cum se simte artista după ce a devenit mamă?
06.08.2022 | 10:43
Ce semnificatie are Iair numele pe care Vladuta Lupau la ales pentru baiatul ei Artista scrisoare catre fiul ei
Vlăduța Lupău a născut un băiat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este, fără doar și poate, vestea zilei de 6 august în showbiz-ul românesc! Vlăduța Lupău a născut un băiat perfect sănătos, căruia i-a pus deja un nume, unul pe care nu îl auzi peste tot.

Ce semnificație are numele Iair, pe care Vlăduța Lupău i l-a pus băiatului ei

Cu toate că acest nume îl putem regăsi în Biblie, nu mulți părinți au îndrăznit să îl pună copiilor lor. Iair, așa cum îl cheamă de azi pe feciorul Vlăduței Lupău, este ceva mai utilizat în străinătate decât în România.

ADVERTISEMENT

Există chiar și personalități extrem de cunoscute cu acest nume (Jair Bolsonaro, de pildă, președintele Braziliei). Ce semnificație are, însă, numele băiatului Vlăduței Lupău?

După cum spuneam în rândurile de mai sus, acest nume este unul biblic. Iair simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este stabilită la 1 noiembrie, când are loc ziua tuturor sfinților.

ADVERTISEMENT

Adi Rus și Vlăduța Lupău sunt încântați din cale-afară după ce au devenit azi dimineață părinți, artista aducându-l pe lume pe Iair la un spital din Cluj Napoca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Artista, scrisoare către fiul ei

Interpreta de muzică de petrecere a postat un text emoționant cu care îl întâmpină pe băiatul ei, mesaj care a strâns peste 13.000 de aprecieri pe Instagram în mai puțin de un sfert de oră.

ADVERTISEMENT

„Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

ADVERTISEMENT

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele.

O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…”, este o parte a textului postat de vedetă.

ADVERTISEMENT