Life

Ce semnificație au florile din coroana trimisă de Meghan Markle. A scris și un bilet

17.04.2021 | 21:32
Ce semnificatie au florile din coroana trimisa de Meghan Markle A scris si un bilet
ADVERTISEMENT

Meghan Markle nu a putut fi prezentă alături de soțul ei, Prințul Harry, la funeraliile Prințului Philip, însă florile trimise de Ducesa de Sussex au arătat aprecierea acesteia față de soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Ducesa de Sussex nu a reușit să călătorească în Regat pentru acest eveniment, deoarece este în prezent însărcinată cu al doilea copil al cuplului, o fetiță care urmează să se nască în această vară.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul Prințului Harry, prezent sâmbătă la Londra, Ducesa de Sussex a trimis o coroană de flori în memoria Ducelui de Edinburgh, care a murit la vârsta de 99 de ani. De asemenea, aceasta a scris de mână și un bilet care însoțește coroana.

Ce semnificație au florile din coroana trimisă de Meghan Markle la înmormântarea Prințului Philip

De la peste 8 mii de kilometri distanță, Meghan Markle a privit la televizor emoționantele momente de sâmbătă de la Castelul Windsor, acolo unde Prințul Philip a fost condus pe ultimul drum de către membrii Casei Regale Britanice.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia s-a aflat și Prințul Harry, cel care a stat alături de fratele său William și de tatăl său, Prințul moștenitor Charles.

Harry a adus la ceremonia de înmormântare o coroană de flori specială creată peste ocean, la cerere, de Ducesa de Sussex.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la Today.com, Meghan a ales personal florile care au compus jerba omagiu trimisă de ea și de soțul ei.

Pe coroana de flori au fost tipuri speciale de flori, precum Acanthus mollis, floarea națională a Greciei, care amintește de moștenirea culturală a Prințului Philip (era pe jumătate grec), precum și Eryngium, care reprezintă simbolul Marinei Regale, pe care ducele de Edinburgh a slujit-o toată viața.

ADVERTISEMENT

Printre florile de pe coroană s-a aflat și Campanula, care reprezintă recunoștința și dragostea veșnică, rozmarinul pentru arăta amintirea, lavandă pentru devotament și trandafiri în cinstea lunii iunie, aceasta fiind luna nașterii ducelui de Edinburgh.

Site-ul cuplului Meghan – Harry, actualizat în memoria Prințului Philip

La scurt timp după anunțul decesului Prințului Philip, cuplul a actualizat site-ul web al companiei lor de producție, Archewell, cu un mesaj de recunoștință.

Mesajul de pe prima pagină: ”În memoria Alteței Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Îți mulțumim pentru serviciul tău … Ne va fi dor de tine!”.

De asemenea, imediat după aflarea știrii decesului bunicului său, Harry a postat un mesaj emoționat pe site-ul Archewell.

”Bunicul mei va fi ţinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinţ şi ca un duce. Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final.

Deşi aş putea să continui multă vreme în acest stil, ştiu că dacă el ar mai fi aici, ne-ar spune, ţinând o bere în mână: ”Haideţi, terminaţi odată cu asta!”, a fost mesajul transmis pe prințul Harry.

ADVERTISEMENT