Life

Ce sentimente are Emil Rengle pentru Alex Delea de la Survivor România: „Am un crush 100%”

Emil Rengle, declarații surprinzătoare despre Alex Delea. Dansatorul și fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit că are un crush pe câștigătorul emisiunii.
06.07.2022 | 12:38
Ce sentimente are Emil Rengle pentru Alex Delea de la Survivor Romania Am un crush 100
Emil Rengle, declarații surprinzătoare despre sentimentele sale pentru Alex Delea. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a făcut declarații despre foștii concurenți de la Survivor și a mărturisit cine îi este prieten și cine este „crush-ul” său.

Emil Rengle, declarații surprinzătoare despre sentimentele sale pentru Alex Delea

Emil Rengle a făcut declarații surprinzătoare despre fostul său coleg de la emisiunea Survivor. Acesta a spus că are 100% un crush pentru Alex Delea.

ADVERTISEMENT

Dansatorul a dezvăluit că este amic cu câștigătorul de la Survivor România 2022, dar că nu vorbesc prea des. Emil Rengle a profitat pentru a-și dezvălui sentimentele față de acesta.

Despre Alex Delea de la Survivor, Emil Rengle a mai spus că este pe val și că poate ar trebui să încerce să vorbească mai des cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Ba da, suntem amici. Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat.

Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac”, a spus acesta, conform Click.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu de la Survivor

Emil Rengle a vorbit și despre Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Fostul concurent de la emisiunea Survivor România a specificat că vorbește zilnic cu sportivul și chiar a declarat că sunt cei mai buni prieteni.

Emil Rengle a avut de spus numai lucruri bune despre Cătălin Zmărăndescu, pe care l-a numit un om „extraordinar”, care la 50 de ani încă are chef să se joace pentru că a scos la iveală copilul din ei, a specificat dansatorul.

ADVERTISEMENT

 „Zmărăndescu, suntem cei mai buni prieteni. Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real.

Îl iubesc, este extraordinar, plin de umor, acest om care la 50 de ani a scos, cred,  copilul din el și îi e dor să se joace. E un influncer acum, postează pe rețelele de socializare”, a dezvăluit Emil Rengle.

Emil Rengle a mai precizat că acum nu are nicio persoană specială în viața lui și se ocupă de redecorarea apartamentului său din Capitală.

ADVERTISEMENT