Life

Ce sfat i-a dat Florin Ristei uneia dintre misterioasele viitoare concurente de la Asia Express: „Nu poți să minți”

Florin Ristei a vorbit într-un podcast de pe Youtube despre motivele care l-au împins să accepte provocarea de a participa la Asia Express, dar și ce sfat i-a dat uneia din noile concurente!
22.04.2022 | 13:18
Ce sfat ia dat Florin Ristei uneia dintre misterioasele viitoare concurente de la Asia Express Nu poti sa minti
Florin Ristei, cântăreț, realizator tv și ex-concurent la Asia Express. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a participat în urmă cu doi ani la Asia Express, împreună cu fratele său. Nu a reușit să câștige super-show-ul de supraviețuire difuzat de Antena 1, însă a făcut o figură bună, demonstrând că este un om al aventurii!

Florin Ristei, sfaturi pentru una din viitoarele concurente de la Asia Express

Invitat în podcastul actorului Radu Țibulcă de pe Youtube, Ristei a dezvăluit ce a stat în spatele deciziei sale de a pleca prin Asia. Matinalul de la „Neața cu Răzvan și Dani” s-a dat de gol când a declarat că a sfătuit o concurentă cum ar trebui să privească emisiunea pentru care Antena 1 pregătește un nou sezon anul ăsta.

ADVERTISEMENT

Ristei a spus că o știe foarte bine pe una dintre viitoarele misterioase concurente, apoi s-a corectat și a zis că s-ar putea să fie și un băiat cel pus în discuție. Radu Țibulcă a încercat să-l salveze, lansând totuși un nume. Actorul crede că Ristei s-a referit la Ilona Brezoianu, remarcată tot la Antenă în emisiunea iUmor.

„Nu poți să minți în emisiunea aia”

„I-am zis: fii atentă! (n.r.: râde) Sau atent, nu știm. Îi zic, bă, unii se duc pentru notorietate, pentru bani, pentru experiență. Fiecare are motivele lui.

ADVERTISEMENT

Eu m-am dus fix că îmi place experiența. Și fratele meu era cu sălbăticia, cu challenge-uri. Erau două luni deconectat, vis. I-am zis că primul lucru pe care trebuie să-l știi este că nu poți să minți în emisiunea aia. 

Ai doar o zi pauză în care le zici alor tăi că ești bine și la revedere. Trebuie să ții minte că o să se vadă la televizor exact cum ești tu”, a declarat Florin Ristei în podcastul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai zis că show-ul nu este unul fake, așa cum mulți au impresia. I-a zis respectivei viitoare concurente că trebuie să se pregătească psihic deoarece nu va primi mâncare dacă nu va face rost de ea, aceasta fiind una din dilemele respectivei tinere.