Life

Ce și-a atașat Angelina Jolie în zona bărbiei. Bizara apariție a actriței alături de copiii ei. Foto

Angelina Jolie a avut o apariție (cel puțin bizară) la un eveniment recent, alături de copiii ei. Toate privirile au fost îndreptate către bărbia ei.
19.10.2021 | 11:54
Ce sia atasat Angelina Jolie in zona barbiei Bizara aparitie a actritei alaturi de copiii ei Foto
Angelina Jolie, apariție bizară la un eveniment
ADVERTISEMENT

Angelina Jolie i-a dus pe cinci dintre copiii ei la premiera producției cinematografice „Eternals”, care a avut loc în Los Angeles, California.

Vedeta a apărut pe covorul roșu alături de Zahara, Maddox, Knox, Vivienne și Shiloh. Nu asta i-a surprins, însă, pe oameni, ci look-ul pe care actrița l-a adoptat.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a lui Brad Pitt a vorbit pe covorul roșu despre filmul a cărui premieră a avut loc recent. Jurnaliștii și fotografii prezenți acolo au remarcat un lucru bizar la bărbia artistei.

Angelina Jolie, apariție bizară pe covorul roșu alături de copiii ei

Angelina a strălucit într-o rochie cafenie ondulată, lăsând la vedere brațele tonifiate și tatuajele pe care aceasta și le-a făcut. De departe, atracția principală a constituit-o accesoriul pe care îl avea la bărbie, pornind de la buze.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut un obiect metalic destul de îndrăzneț. Cei mai mulți au considerat alegerea făcută pentru completarea ținutei drept una bizară.

De la premiera peliculei a lipsit fiul ei, Pax, în vârstă de 17 ani, însă femeia s-a simțit extrem de fericită alături de ceilalți copii, pozându-se în mijlocul lor.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când actrița în vârstă de 46 de ani e însoțită de copii la evenimentele publice. Cu doar câteva săptămâni în urmă, Zahara a însoțit-o pe mama ei la o ceremonie din Beverly Hills, notează thesun.co.uk.

Angelina a participat la gala Variety s Power of Woman. Bruneta era extrem de zâmbitoare, ținând chiar și un discurs despre importanța feminismului, fiind recunoscută pentru că militează pentru drepturile femeilor.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, actrița s-a remarcat mai degrabă cu controversele din viața sa privată decât cu filmele în care a jucat. Vedeta a divorțat în anul 2016 de Brad Pitt, după doar doi ani de căsnicie și 10 ani de stat împreună.

Angelina Jolie, alături de 5 dintre copiii ei, la premiera filmului Eternals. Foto: thesun.co.uk
Vedeta s-a remarcat cu un accesoriu rarisim avut în zona bărbiei. Foto: thesun.co.uk

Despărțirea de Brad Pitt, o adevărată telenovelă americană

Fostul cuplu, supranumit Brangelina, a avut o relație toxică încă din primele luni ale căsătoriei. Cei doi au spus că între ei există diferențe ireconciliabile.

Multe dintre ele au apărut după depresia suferită de actriță după ce a recurs la dublă mastectomie, când a aflat că e predispusă genetic să aibă cancer la sân.

La un moment dat după separare, Brad a recunoscut că a greșit mult în această relație. Fostul ei soț a făcut abuz de alcool. Presa din Statele Unite a scris inclusiv faptul că relația lor a fost marcată de atitudini agresive din partea amândurora.

 

ADVERTISEMENT
Tags: