News

Ce și-a cumpărat un român ca să-i treacă dorul de Grecia. „Nu vreau să vă zic ce față au făcut ăia de la magazin când au văzut cu ce îl duc acasă”

Ce și-a cumpărat un român ca să-i treacă dorul de Grecia. Bărbatul locuiește în Marea Britanie, dar a ținut morțiș să aibă acasă ceva care să-i aducă aminte constant de concediu
08.05.2022 | 12:33
Ce sia cumparat un roman ca sai treaca dorul de Grecia Nu vreau sa va zic ce fata au facut aia de la magazin cand au vazut cu ce il duc acasa
Ce și-a cumpărat un român ca să-i treacă mai repede dorul de Grecia. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român stabilit tocmai în Marea Britanie nu a mai stat o clipă pe gânduri și de dragul Greciei a scos din buzunare câteva sute de lire bune. Mai exact, bărbatul a urmărit reducerile unui magazin de profil pentru a-și face propriul colț elen.

Ce cumpărături a făcut un român ca să-i treacă dorul de Grecia

„După o zi furtunoasă și puțină aventură am reușit să îmi aduc măslinul acasă. Mai e puțin până îl văd plantat.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi și pentru bunăvoința de a mă ajuta în luarea deciziei. Nu vreau să vă zic ce față au făcut ăia de la magazin când au văzut cu ce îl duc acasă”, a notat Dan Holhos pe cel mai cunoscut forum care se ocupă de vacanțe în Grecia.

Mai mult decât atât, românul a atașat și câteva imagini cu măslinul achiziționat, unul de dimensiuni serioase. Astfel, dacă lumea se aștepta la un copăcel, bărbatul a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – forum Grecia

Vorbim despre un măslin adult, un pom înalt și cu o coroană stufoasă. Culmea, românul a mers la magazin să-l cumpere cu o mașină de dimensiuni mici. A încărcat măslinul în portbagajul unui SEAT Leon sub privirile mirate ale celor prezenți.

Nu mai puțin de 240 de lire sterline a achitat bărbatul în schimbul copacului, unul care trebuie să-i schimbe starea și să-l facă să uite de vremea din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

„Nu l-am luat pentru producție, îmi place cum arată. Când l-am văzut pentru prima oară în magazin îmi părea mai mic. Când a fost să-l înghesui în mașină s-a schimbat treaba”, a mai spus acesta care a ținut să transmită și că măslinul este deja aclimatizat.

Bărbatul a primit și câteva sfaturi în urma postării, una care a devenit destul de repede virală. „Iarna să îl înveliți dacă este o iarnă lungă și temperaturile scad sub – 12 -15 grade”, i-au transmis colegii de „suferință” în așteptarea concediului de vară.

ADVERTISEMENT