Life

Ce și-a dorit fetița Biancăi Drăgușanu de la iepurașul de Paște. „Lucruri luate de prin Dubai, Londra”

Bianca Drăgușanu a explicat ce și-a dorit fetița ei de la iepurașul de Paște în 2022. Conform vedetei, fiica ei are toate jucăriile pe care și le-ar putea dori.
25.04.2022 | 07:46
Ce sia dorit fetita Biancai Dragusanu de la iepurasul de Paste Lucruri luate de prin Dubai Londra
Ce și-a dorit fetița Biancăi Drăgușanu de la iepurașul de Paște. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost dorința fiicei sale de Paște. Conform declarațiilor făcute chiar de vedetă, dorința fiicei tale de Paște este să primească un animăluț.

Ce și-a dorit fetița Biancăi Drăgușanu să primească de Paște

Mai precis, Bianca Drăgușanu a spus că fetița ar fi dorit să primească iepurași adevărați în ziua de Paște.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, dorința acesteia a fost împlinită deoarece Bianca Drăgușanu nu îi refuză nimic fetiței sale.

Mai mult decât atât, vedeta mărturisit că atunci când merge la mall cu fetița ei și aceasta zărește o jucărie pe care și ar putea dori-o, aceea jucărioară o are deja acasă.

ADVERTISEMENT

„Vrea să îi aducă niște iepurași adevărați. Deci, copilul meu, când mergem în magazin, nu are ce să își cumpere, pentru că ea deja are magazinul cumpărat acasă.

Dacă mergem acum în mall, în magazinul de jucării, absolut toate jucăriile de pe raft sunt și la ea acasă. Are și mai mult de atât”, a dezvăluit vedeta pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Acesta este un o dovadă în plus că Bianca Drăgușanu își răsfață fetița cu tot ce este mai bun și îi cumpără toate jucăriile.

Câte jucării are fetița Biancăi Drăgușanu

Mai mult decât atât, vedeta a spus că fetița pe care o are cu Victor Slav are inclusiv jucării comandate de pe internet sau cumpărate din Dubai sau alte orașe ale lumii.

ADVERTISEMENT

Astfel, exemplele pe care le-a dat aceasta au fost că fetița ei deține peste 500 de animăluțe de pluș în formă de unicorn și mai bine de 200 de cățeluși sau pisici.

Tocmai acesta este motivul pentru care cea mică își dorește acum animăluțe adevărate cu care se poate juca.

„Are lucruri comandate de pe internet, lucruri luate de prin Dubai, lucruri luate de prin Londra. Când i se pune pata pe o jucărie, face colecție.

Spre exemplu, are vreo 500 de unicorni, vreo 200 și ceva de cățeluși, pisici fără număr. Acum vrea să facă colecție de animale adevărate.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT