Life

Ce simbolizează florile pe care le-a ales Simona Halep pentru nuntă

Simona Halep și-a organizat petrecerea de cununie civilă până la cel mai mic detaliu, ținând cont inclusiv de flori și aranjamente de acest gen.
15.09.2021 | 15:43
Ce simbolizeaza florile pe care lea ales Simona Halep pentru nunta
ADVERTISEMENT

Faimoasa jucătoare de tenis trăiește cele mai frumoase momente alături de partenerul ei de viață, Toni Iuruc, căruia îi va spune „Da” în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie.

Și pentru că este o zi specială pentru fiecare femeie, la fel și pentru Simona Halep, care a avut grijă să fie totul ca la carte, dovadă că a fost atentă la fiecare măruțiș.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care sportiva și-a comandat pentru ziua cea mare cele mai frumoase flori, printre care se numără trandafiri albi, crini și iederă.

Simona Halep, flori albe la cununia civilă. Ce simbolizează ele

Crinul alb ales de Simona Halep are un miros puternic și este o floare prețuită încă din Antichitate. Legat de simbolista sa, acesta era consacrat în urmă cu sute de ani zeiței frumuseții, nimeni alta decât Afrodita.

ADVERTISEMENT

Floare regală, simbol al suveranității, crinul alb reflectă blândețea delicată, în timp ce trandafirii de aceeași culoare, arată florariacupovesti.ro, sunt cunoscuți ca fiind simbolul purității și inocenței.

Creați tot de Afrodita, din spuma mării, trandafirii albi transmit mereu sentimente calde și vibrații pozitive. De asemenea, reprezintă frumusețe și modestie datorită exteriorului de un alb imaculat și curat.

ADVERTISEMENT

Iedera, a treia floare aleasă pentru nunta jucătoarei de tenis Simona Halep, este o plantă care dă o notă de culoare printre trandafiri și crini. Veșnic verde ea este axată pe ideea de imortalitate, fiind sacră pentru zeul Attis.

Totodată, iedera este cunoscută ca o plantă care se agață în timp și care este caracterizată prin încredere și prietenie, motiv pentru care este foarte protejată.

ADVERTISEMENT

O altă simbolistică este dată de puterea frunzelor, care se regenerează foarte repede, lucru care transmite senzualitate, notează cartim.ro.

Simona Halep, gata să devină doamna Iuruc. Unde are loc cununia

Emoțiile cresc tot mai mult pentru Simona Halep, care în curând va deveni doamna Iuruc. Fostul număr mondial în tenis va spune marele „Da” în orașul natal, la Constanța.

Cununia civilă este programată pentru ora 16:00 și se va desfășura într-un cadru idilic, pe o plajă. Ulterior, cei aproximativ 300 de invitați se vor distra într-un club de fițe de pe litoral.

Nunta Simonei Halep cu logodnicul ei are loc cu numai câteva săptămâni ca vedeta să schimbe prefixul și să împlinească vârsta de 30 de ani.

ADVERTISEMENT