News

Ce simte un bărbat cînd te vede goală?

Multe femei se întreabă ce este în mintea bărbaţilor atunci când ajung împreună în pat. Ei bine, acum poţi afla ce simte un bărbat când te vede goală şi de ce sunt ei atât de grăbiţi...
24.02.2015 | 20:04
Ce simte un barbat cind te vede goala
ADVERTISEMENT

Multe femei se întreabă ce este în mintea bărbaţilor atunci când ajung împreună în pat. Ei bine, acum poţi afla ce simte un bărbat când te vede goală şi de ce sunt ei atât de grăbiţi când vine vorba de viaţa intimă.

„Fii calm, nu face vreo prostie”

Reacţia bărbaţilor atunci când o femeie este sau devine goală în prezenţa lor? Simplu, ca în desenele animate: ochii se holbează, inima bate tot mai repede, sângele coboară din cap şi gândurile limpezi devin tot mai greu de susţinut, la fel şi conversaţia. Gândurile încep să fie monosilabice, ca şi reacţiile verbale: oau, super, fii calm, respiră! Cam aşa arată prima reacţie a unui bărbat când te vede goală.

ADVERTISEMENT

“În sfârsit, pot să mă holbez la sâni”

De când sunt mici, bărbaţii sutn învăţaţi că este foarte urât să te holbezi la sânii unei femei, indiferent de context, cu menţiunea că regula este valabilă doar atâta timp cât se află udneva în public.
Acum, că eşti deja goală, sânii tăi sunt la vedere şi are, în sfârşit, voie să se uite cât vrea.

“Click!”

Momentul în care te vede goală, indiferent de poziţie sau tipul de zâmbet pe care îl afişezi, va fi înmagazinat şi îndosariat în memoria lui, pentru mai târziu.
Deşi poate suna scârbos pentru unele femei, bărbaţii adesea se masturbează cu gândul la iubitele lor, nu la femeile din filme porno.

ADVERTISEMENT

Oare ce ar trebui să fac acum?

Nu este vorba că nu ştie ce are de făcut neapărat, dar bărbaţii gândesc tare greu când sunt excitaţi. Nu te sfii să dai indicaţii sau să faci o glumă ca să-l detensionezi, pentru că unii bărbaţi se tem să nu te rănească sau să te supere, de entuziasmaţi ce sunt.

Despre ce vorbea când spunea că nu este perfectă?

Bărbaţii au şi ei punctele sensibile şi părţile corpului la care ar mai lucra, dar sunt atât de vrăjiţi de corpul tău gol şi de ceea ce urmează, încât le este imposibil să priceapă de ce te consideri grasă, cu sânii mici, sau ce or fi alea vergeturi.

ADVERTISEMENT

Imaginea ta goală şi sexy îl va bântui multă vreme, de aceea nu are niciun rost să fii timidă, să te ascunzi sub pături, sau să nu ai încredere în frumuseţea ta.

Sursă: www.unica.ro