News

În ce SITUAŢIE a ajuns Daminuţă din cauza femeilor

Daminuta a pus-o pe jar pe Madalina Pamfile, bruneta indurand multe suferinte si umilinte din cauza fotbalistului pe care se pare ca nu-l poate da uitarii. Desi acesta s-a impacat cu nevasta, Pamfile...
28.10.2014 | 19:53

Daminuta a pus-o pe jar pe Madalina Pamfile, bruneta indurand multe suferinte si umilinte din cauza fotbalistului pe care se pare ca nu-l poate da uitarii. Desi acesta s-a impacat cu nevasta, Pamfile l-a primit inapoi, dar a schimbat tactica.

61580301

De cum s-a cuplat cu Cristi Daminuta, fosta asistenta TV pare ca este de nerecunoscut. Madalina Pamfile a renuntat la orice orgoliu si i-a iertat fotbalistului toate infidelitatile, dar si greselile. In momentul in care acesta s-a intors la fosta sotie, bruneta a schimbat tactica. Un lucru este cert, insa! Pamfile nu pare dispusa sa renunte la Daminuta, indiferent de context sau de obstacole.

1

Il trateaza ca pe un sclav

Pamfile a trecut peste infidelitatile sportivului, peste zvonul cum ca ar fi lasat-o gravida pe Danisa Botcari, insa nu a putut sa treaca peste faptul ca s-a intors la fosta lui sotie, Anemona. In momentul in care Madalina a aflat ca Daminuta a jucat la doua capete si ca se intalneste cu cea de care divortase in urma cu doar cateva luni concomitent cu ea, a luat foc.

2

Totusi, Pamfile nu a putut renunta complet la el, insa a schimbat atitudinea la 180 de grade. Cu alte cuvinte, dupa cum declara si prietenii ei, acum bruneta il trateaza pe fotbalist dupa cheremul ei si chiar a ajuns sa-l trateze ca pe un valet, aflat mereu la dispozitia ei. Nu de putine ori l-a pus sa-i faca anumite servicii si sa mearga sa se intalneasca cu diferite persoane in locul ei, dandu-i ordine mai ceva ca o stapana.

3

Daminuta se conformeaza

Cu un renume de “Don Juan”, fotbalistul accepta situatia, de teama ca Madalina sa nu ii intoarca de tot spatele. Pus mereu pe agatat, fie prin intermediul site-urilor de socializare, fie prin cluburi si cafenele, Cristi nu pare genul care sa vrea sa se potoleasca. Chiar si asa, exista anumite femei pe care el nu doreste sa le scoata definitiv din viata lui. Una dintre ele este si Madalina Pamfile, iar bruneta a inceput sa-si dea seama de acest lucru. Desi sentimentele dintre ei nu mai sunt ca la inceput, fosta asistenta TV nu isi doreste sa se desparta definitiv, cel putin nu pana cand acesta nu-si plateste toate greselile pe care le-a facut de-a lungul relatiei cu ea. Asta, in pofida faptului ca, in noptile in care nu este cu ea, imparte patul cu nimeni alta decat fosta sa sotie.

sursa: cancan.ro