News

Ce slogan a ales Rareș Bogdan în cursa pentru alegerile europarlamentare 2019

07.05.2019 | 14:15
Ce slogan a ales Rares Bogdan in cursa pentru alegerile europarlamentare 2019

Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare 2019. Jurnalistul a vorbit la Digi 24 despre sloganul folosit: „România în primul rând”. Fostul moderator al emisiunii “Jocuri de putere” a susținut că sloganul electoral este unul excelent ales, adăugând și faptul că nu este naționalist sau anti-european precum s-a susținut în spațiul public.

Care este sloganul lui Rareș Bogdan la alegerile europarlamentare 2019?

Rareș Bogdan a vorbit la Digi 24 despre sloganul care îi reprezintă partidul în cadrul alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019. Acesta a afirmat că nu este unul naționalist precum au zis unii și cp România înseamnă întâi de toate familie la nivel european. De asemenea, a firmat și că țara noastră trebuie să fie pe același loc alături de Germania, Franța sau Italia. Întrebat dacă nu stă deja, fostul moderator de televiziune a răspuns: „Cu PSD stă? Mi se pare că nu stă”.

“România în primul rând înseamnă România în prima familie la nivel european, România în familia cea mai importantă, cea mai influentă la nivel european, România înainte de orice, interesul României apărat în Europa, respectând absolut tot ceea ce înseamnă Europa și comportamentul european, România și românii apărați în fața orcui, inclusiv în fața domnului Kurz (cancelarul Austriei, n.red.). Ați auzit vreun pesedist, mare patriot, să-i apere pe românii, 350.000, din Austria. O parte din ei au copii, copiii lor de ce să primească alocații din România la valoarea de 300 de lei, și acelea dublate de PNL prin inițiativa lui Robert Sighiartău, și să nu primească cei 420 de euro din Austria. L-ați văzut pe vreunul să facă o interpelare? Nimic”, a declarat Rareș Bogdan la Digi 24 despre sloganul care va reprezenta partidul la alegerile europearlamentare la alegerile din 26 mai 2019.

Care este sloganul lui Rareș Bogdan la europarlamentare
Rares Bogdan discuta cu jurnalistii dupa ce s-a prezentat la DNA
Sursa Foto: Hepta

România merită mai mult

„Mi se pare că România merită mai mult. Au avut și ei dreptate, în doi ani și trei luni de guvernare, au spus un singur adevăr: România merită mai mult. Sloganul lor. Cu adevărat merită mai mult decât Dăncilă, Daea, Rădulescu, Codrin Ștefănescu, Dragnea. Cu adevărat merită mai mult. România merită mai mult decât PSD. (…)

stirRomânia în primul rând, exclusiv în UE. Așa cum nu e rușinos să îți afișezi drapelul național, cum o fac cei din SUA, cu demnitate, cu respect, nu cred că e nimic rușinos să faci lucru ăsta, respectând tot ceea ce înseamnă familie și reguli europene. Trebuie să o faci fiind corect și respectându-i pe ceilalți, nu înjurându-i dimineața, cerându-le bani după-amiaza, după modelul PSD. E un excelent slogan electoral”, a adăugat Rareș Bogdan.