Nubia Z11 are procesor Snapdragon 820, la 2,15 GHz. În privința memoriei interne telefonului există două variante: una cu 4GB și 64 GB spațiu de stocare, alta cu 6GB și 128 GB. Și la capitolul cameră există imbunătățiri. Pozele vor fi mai luminoase și va exista mai puțin mișcare în imagini. Bateria Nubia Z11 este de 3000 mAh și reclama producătorului chinez susține că bateria poate rezista nu mai puțin de 21 de ore de convorbiri, adică o zi fără trei ore de vorbit încontinuu.

Prețul nu reprezintă o problemă, pentru că 376 de dolari e o sumă accesibilă pentru foarte multe persoane. Modelele de culori la telefon sunt gri, argintiu, auriu și roz. În China cea mai mare căutare și vânzare a avut versiunea care a purtat semnătura lui Cristiano Ronaldo. Când s-a lansat această versiune, în 2017, portughezul juca la Real Madrid și impactul său era absolut impresionant.

Și Lionel Messi a promovat lansarea unui telefon, eveniment care se va produce curând, în luna noiembrie. Compania Sirin Labs este autoarea unui tip de smartphone despre care se susține că ar fi primul telefon cu blockchain din lume. Noul smartphone, care va fi lansat în noiembrie 2018, a fost numit Finney, costă mult mai mult decât telefonul promovat cu un an în urmă de Cristiano Ronaldo, pentru că pentru a-l achiziționa doritorul trebuie să scoată din cont 1000 de dolari.

Promovarea este cui totul specială și cu șanse mari de a se impune, pentru că imaginea lui Finney este starul Barcelonei, Lionel Messi. O altă particularitate a telefonului este faptul că achiziționarea nu se poate face deecât prin moneda proprie creată de Sirin Labs, SRN. Telefonul funcționeză cu Sirin OS, o versiune ultrasecurizată a Android 8.1. Are un ecran principal și un altul secundar, mai mic și care glisează în sus prin carcasă. Și nu este prima dată când vedeta argentiniană promovează un smartphone, în 2013 el fiind emblema la Samsung Galaxy s4.