Life

Ce soartă are Vladimir Putin din punct de vedere astrologic. Maria Sârbu, despre războiul din estul Europei

Astrologul Maria Sârbu a analizat, în exclusivitate pentru FANATIK, profilurile celor doi președinți de state care se află în război, Volodimir Zelensky din Ucraina și Vladimir Putin din Rusia.
25.02.2022 | 16:26
Ce soarta are Vladimir Putin din punct de vedere astrologic Maria Sarbu despre razboiul din estul Europei
Maria Sârbu a făcut analiza astrologică a celor doi președinți aflați în plin război, Zelensky și Putin. Foto: Facebook/ hepta.ro
ADVERTISEMENT

Suntem într-un context astrologic care a dus la războiul din Ucraina? Astrologul Maria Sârbu susține că nu există anumite mișcări planetare care să fi prezis acest război, însă tensiunile erau cumva prezente pe hărțile politice în mai multe locuri din lume.

Astrologul spune că mișcările planetare nu au anunțat vreun război, ci mai degrabă traiectoriile anumitor asteroizi ori pozițiile anumitor stele pe cer în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Astrologul Maria Sârbu, despre bătălia dintre doi lideri născuți în zodii de aer

Ce este interesant este că asistăm la o luptă între două zodii de aer. Președintele rus este născut în Balanță (7 octombrie 1952), iar cel ucrainean, Volodimir Zelensky, în Vărsător (25 ianuarie 1978).

În mod firesc, zodiile de aer au o compatibilitate bună, ba chiar o complicitate. Pot fi zodii care se pot uni în rele, dar și în lucruri bune. De asemenea, atunci când își ciocnesc perspectivele despre viață, poate ieși foarte urât, fiind de multe ori în avantaj Balanțele, care cântăresc cu atenție fiecare decizie și merg până la capăt, acționând rece.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere astrologic, Maria Sârbu susține că cei doi implicați în acest conflict au o structură negativă. Rolurile lor ar fi fost aceleași și dacă erau inversate.

„Vom avea perioade care agită forțele negative”

„De la forțele negative ne putem aștepta la lucruri doar negative și mai devreme sau mai târziu se va vedea cu ochiul liber. Sunt mulți șefi de state care, din păcate, nu au o energie preponderent benefică. Iar asta arată că omenirea nu este condusă de lumină.

ADVERTISEMENT

Cei care îmi sunt apropiați sau clienți cunosc o parte dintre opiniile mele. Cel mai frică îmi era de acest an și următorul.

Acum, lucrurile arată în toată negativitatea lor, destul de neplăcut, dar încă nu este atât de neplăcut pe cât ar putea fi.

ADVERTISEMENT

Vom avea perioade care agită forțele negative și mai tare și nu sunt foarte departe de acest moment. Într-adevăr, nu putem pune egal între niciunul dintre cei doi și Hitler. Nu sunt pericole maxime momentan. Dar, așa cum spuneam în horoscopul pentru acest an, monstruleții ies la iveală din fiecare: șef de stat sau om de rând”, a declarat Maria Sârbu pentru FANATIK.  (Vezi aici previziunile făcute de Maria Sârbu pentru acest an).

„Cei doi sunt pe aceeași vibrație”

„Cei doi sunt în acest moment sunt pe aceeași vibrație și nu ar face diferit dacă unul ar fi în locul celuilalt. Eu am o vorbă, pe care o folosesc și pot afirma că în ambele cazuri există o energie luciferiană care călăuzește, din păcate, personalitatea celor doi, din plan subtil.

Ea a fost acolo tot timpul și nu este acum mai mare. Este momentul astral al ”monstruleților” așa cum spuneam la final de 2021 deja”, mai spune Maria Sârbu analizându-i pe cei doi din punct de vedere astrologic.

Totuși, ce soartă ar putea avea Vladimir Putin, cel mai detestat om al planetei la această oră? La această întrebare, astrologul are un răspuns destul de nuanțat. Acțiunile lui ar putea să se întoarcă asupra sa ca o pedeapsă karmică, dar nu de pe azi pe mâine.

Când ar putea pica Putin, potrivit astrogramei

„Concret, ca evoluție a lucrurilor, aș spune că nu se termină aici și așa. Vor mai fi situații la fel de neplăcute și în lunile următoare. Mi-e teamă de intervale precum: 23 Martie – 13 Mai si 13 – 25 Septembrie. Plus 31 Martie – 10 Aprilie, plus 30 aprilie – 20 Mai.

Și pot afirma ca sunt unele state si unii șefi de state care nu s-ar opri aici și mă refer la perioada cea mai grea în ceea ce privește acțiunile necugetate și dorința de distrugere împreună. La final de an, în două etape: după 31 Octombrie sau chiar mai devreme, după 10-20 Octombrie și a doua etapă după 28 Decembrie, sau chiar 2 săptămâni mai devreme.

Dacă va pica Putin, nu cred, decât într-un singur fel. Singurul risc al lui în acest sens este în Mai sau în Octombrie – Decembrie. Dar dacă ar fi, cu siguranță, că tot tot ar exista aceeași forță negativă care îl va înlocui. Sper din toată inima să trăim acel moment când lumina conduce Terra și din cer și de pe Pământ”, a concluzionat astrologul.

Astrograma celor doi lideri politici este una orientativă, întrucât nu se cunosc orele exacte ale nașterii celor doi pentru a se putea stabili ascendentul zodiacal.

ADVERTISEMENT