Ce solicitări are Rihanna pentru concertul de la Bucureşti

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
13/08/2016, 00:02
Ce solicitări are Rihanna pentru concertul de la Bucureşti

Superstarul pop Rihanna, care va susţine un concert pe 14 august în Piaţa Constituţiei, va veni în România alături de un staff impresionant şi de dansatorii ei. Cântăreaţa a cerut o cameră de relaxare decorată în alb şi negru, în spatele scenei, dar şi trandafiri proaspăt tăiaţi.

Rihanna, care va veni în România alături de un staff impresionant, a cerut o cameră de relaxare amplasată în spatele scenei, care să fie decorată în alb şi negru, argintiu şi violet, unde vor fi canapele, covoare, perne şi plante de interior, au anunţat organizatorii, potrivit Mediafax. Camera va fi iluminată difuz, cu lampadare şi veioze, dar şi lumânări parfumate, potrivit cerinţelor cântăreţei. Rihanna a cerut, de asemenea, să-i fie procuraţi trandafiri cu cozi lungi şi cozi scurte, fără parfum, proaspăt tăiaţi.

Organizatorii au anunţat, de asemenea, că Rihanna a cerut un meniu cu mâncare organică, supe şi sushi, dar şi garnituri de legume crescute după tipicul bio.

Superstarul mondial Rihanna, desemnată prinţesa pop/rhythm & blues, va concerta în premieră în România pe data de 14 august 2016.

Evenimentul este organizat de către Marcel Avram, East European Production, sub egida D&D East Entertainment.

Concertul anului 2016 în România va avea loc în Piaţa Constituţiei şi face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în America şi care continuă şi pe parcursul acestui an.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generaţii, dar şi un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat şapte albume în şapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one. A câştigat opt premii Grammy şi a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/You Tube – cu 7 milioane de accesări.

Mai mult, este considerată şi cea mai “prietenoasă“ artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna este şi un idol al modei, lansând de-a lungul anilor şase parfumuri, două colecţii de îmbrăcăminte Armani şi patru colecţii de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam şi liderul de campanie Secret Garden pentru Dior.

Rihanna va prezenta la Bucureşti noul său album numit Anti, o producţie 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici mega hiturile Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds şi We Found Love.

Astfel, publicul va avea parte de un show cu totul deosebit din partea acestei artiste care a cucerit întreaga planetă, iar prezenţa ei, în premieră în România, va fi un moment de neuitat de către fani.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×