News

Ce soluție ingenioasă a găsit un român, pe care soția nu-l mai lasă să bea decât o bere pe zi în vacanță în Grecia: “Felicitări pentru curaj”

Disperat că nevasta i-a impus restricţii la consumul de alcool, un român aflat în vacanţă a cerut ajutorul semenilor, într-o postare pe Facebook.
08.07.2023 | 15:44
Ce solutie ingenioasa a gasit un roman pe care sotia nul mai lasa sa bea decat o bere pe zi in vacanta in Grecia Felicitari pentru curaj
Un român care are restricţii la consumul de bere în vacanţă a cerut ajutorul semenilor
ADVERTISEMENT

Vacanţa înseamnă distracţie, dar când unul dintre parteneri îi impune celuilalt anumite limite nu mai este chiar atât de fun. Cu atât mai mult cu cât cuplul se află la plajă sau într-un loc unde relaxarea şi plăcerea ar trebui să fie pe primul plan.

Zeci de sugestii pentru rezolvarea “problemei”

De multe ori femeile se dovedesc “insensibile” la plăcerile bahice ale bărbaţilor şi iau atitudine atunci când ele consideră că s-au depăşit anumite graniţe imaginate de ele. În astfel de momente nu mai contează dacă cuplul se află în vacanţă sau acasă.

ADVERTISEMENT

Totuşi, o întâmplare amuzantă a fost descrisă de un român aflat împreună cu soţia în Thassos şi care a fost protagonistul tocmai unor astfel de “cicăleli” şi restricţii.

Bărbatul şi-a povestit păţania pe pagina de Facebook Forum Tassos şi a cerut ajutorul semenilor pentru rezolvarea problemei. “Necaz mare! Scandal cu consoarta cum că beau prea multă bere în concediu. I-am promis că o să beau doar o bere pe zi în Thassos. Deci unde găsesc butoiașe de 5 litri de Budweisser în Thassos?”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT

Postarea bărbatului a devenit virală şi mulţi au fost cei care au dorit să-i sară în ajutor. Răspunsurile şi sugestiile au fost care mai de care mai inventive şi mai amuzante.

“Eu zic sa facem un grup separat! Betivii nevestelor din Thassos!”, a propus unul dintre internauţi, iar un alt bărbat a scris la secţiunea de comentarii: “Tinere, îmi calci pe urme!

ADVERTISEMENT

Dacă ești pe insulă până pe 20 iulie trebuie să ne vedem să facem schimb de experiență pe tema asta. Cu sau fără consoarte (de preferat fără, sper să nu citească și asta”.

Postarea a strâns aproape 600 de aprecieri şi zeci de comantarii, inclusiv din partea doamnelor. “Felicitari pentru curaj – semnat, o soţie a unui domn la fel de curajos”, este unul dintre ele.

ADVERTISEMENT

În schimb, un ult comentariu sugerează ca femeile să consume în acelaşi ritm cu bărbaţii. “Nevasta ar trebuii sa bea cot la cot cu tine si toata lumea va fi fericita”, a opinat un alt utilizator.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită