Life

Ce soție frumoasă are Sebastian Chitoșcă de la Survivor România! Cele mai noi imagini cu Alexandra

Alexandra este cea care i-a furat inima lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România în urmă cu opt ani.
06.09.2021 | 14:25
Ce soție frumoasă are Sebastian Chitoșcă de la Survivor România! Cele mai noi imagini cu Alexandra. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului. Alexandra a fost cea care mereu i-a fost aproape și l-a susținut.

Sebastian și Alexandra s-au cunoscut în urmă cu opt ani și de atunci au fost mereu unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România este un familist convins și și-a declarat dragostea pentru soția sa în nenumărate rânduri pe rețelele de socializare.

Ce soție frumoasă are Sebastian Chitoșcă de la Survivor România! Cele mai noi imagini cu Alexandra

Sebastian Chitoșcă este un familist convins. În urmă cu opt ani, Alexandra i-a furat inima. După un an s-au căsătorit și se înțeleg de minune. Aceasta i-a fost mereu aproape fostului fotbalist și l-a susținut, cuplul trecând prin destule încercări.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ce face. De curând Alexandra a postat mai multe fotografii în costum de baie, iar internauții le-au apreciat imediat. Sebastian Chitoșcă are de ce să fie mândru pentru că soția sa are un corp de invidiat.

Alexandra nu a fost genul de soție de fotbalist care să stea acasă.  Fostul concurent de la Survivor România spunea că aceasta a lucrat într-o fabrică de sushi.

ADVERTISEMENT

“Doamna are o ținută adecvată unei muncitorese într-o fabrică de sushi în Germania. Machiată nu e… e naturală…îmi place așa cum e”, a spus fostul fotbalist pe canalul său de youtube.

Gestul făcut de fostul fotbalist pentru Alexandra

După ce Alexandra s-a angajat, Sebastian a decis să-și vândă mașina pe care o avea de pe vremea când era fotbalist și i-a cumpărat acesteia un automobil pentru a putea merge la serviciu.

ADVERTISEMENT

În timp ce se afla la Survivor România, Sebastian a încălcat regulamentul pentru soția sa. Acesta a luat făcut rost de un telefon și i-a trimis un mesaj.

“Am încercat să iau legătura cu soția mea. Nu are rost să spun câte luni sunt. De opt ani, mai mult de 2 săptămâni pe an nu ne-a despărțit nimic, sărăcie, bogăție, certuri, nimic. M-am trezit în acea dimineață și nu mai aveam stare să fac nimic. Simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. (…)

Acasă am lăsat o situație grea, cu familia, cu mama, cu fratele. Am încercat să fac rost de telefon și am vrut să scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea și cam atât am făcut. Nu-mi pare rău pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor lângă ea.

În caz că am acasă oameni care mă apreciază și copii, le sugerez să nu facă ce am făcut eu, că nu este demn”, a declarat fostul sportiv în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT