Fotbal intern

Ce speranțe mai are Dinu? „Sper ca ei să găsească în arhiva neprăduită dovezile jafului de la Dinamo” Exclusiv

30.01.2021 | 11:41
Ce sperante mai are Dinu Sper ca ei sa gaseasca in arhiva nepraduita dovezile jafului de la Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu este în continuare îngrijorat de situația de la Dinamo, acolo unde problemele financiare nu se mai termină. Mister a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că își pune speranțele în suporterii din DDB.

Fanii dinamoviști se luptă în continuare să salveze gruparea amenințată de faliment și au reușit să convingă câțiva jucători să continue la Dinamo. Suporterii-acționari din programul DDB încearcă să stabilizeze situația pe termen scurt.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu speră, însă, că printre membrii DDB se găsesc și specialiști care ar putea ancheta în profunzime ceea ce s-a întâmplat la club în ultimii ani, de când Dinamo a intrat pe mâna lui Ionuț Negoiță.

Ce speranțe mai are Cornel Dinu: „DDB să găsească dovezile acestui jaf de la Dinamo”

Dezamăgit total de dezastrul spaniol de la Dinamo, Cornel Dinu se declară încântat de eforturile suporterilor în tentativa lor de a salva clubul de la faliment. „Câinii” au vândut toate biletele virtuale puse în vânzare pentru ultimele meciuri din campionat.

ADVERTISEMENT

„Mister” laudă eforturile fanilor, care au cumpărat peste 50.000 de bilete virtuale atât pentru meciul de acasă cu Chindia Târgoviște cât și pentru cel disputat tot pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș.

Cu toate acestea, Cornel Dinu nu crede că salvarea clubului pe termen scurt este singurul lucru care ar trebui făcut la Dinamo, ci și investigarea celor întâmplate pe parcursul anilor de când echipa a fost preluată de Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

„La doar câteva zile după amintitul „târâș pe burtă” de la Botoșani (n.r. înfrângerea cu 0-4 înregistrată de Dinamo la Botoșani), suporterii au izbutit al doilea sold-out a celor 54.000 de bilete virtuale puse în vânzare pentru Dinamo – Gaz Metan Mediaș. Și „câinii” din teren au fost alții. Și rezultatul…

O primă parte în care oaspeții au avut patru situații de a marca față de doar una a „goniților” de la locanta Rin. Apropo de acest loc încărcat negativ… Îmi doresc evacuarea din acest loc dovedit de pierzanie, cu toată suflarea mea.

ADVERTISEMENT

Sperând că sunt mulți finanțiști și juriștii competenți în DDB să mai găsească în actele din arhiva, poate neprăduită încă de Nevoiță, dovezile, probele jafului suportat ultimii șapte, opt ani de Dinamo”, a spus Cornel Dinu pentru FANATIK.

  • 55.000 de euro au adunat fanii din DDB de pe urma biletelor virtuale vândute pentru meciul cu Gaz Metan;
  • Pe locul 11 este Dinamo în clasamentul Ligii 1.

L-a mai acuzat pe Negoiță: „Nevoiașul patron al locantelor Rin”

Nu este prima oară când Cornel Dinu îl atacă pe Ionuț Negoiță și îl acuză că ar fi în spatele spaniolului Pablo Cortacero. Într-un editorial scris pentru FANATIK în data de 16 ianuarie, „Mister” a amintit de o investigație apărută pe site-ul nostru.

„(…) suferind ca un „câine” dinamovist, reamintesc că în editorialul „Marea manipulare: tot Ionuț Negoiță controlează Dinamo! Pablo Cortacero este «noul coafor» Drăghia. Documente exclusive! Investigație Fanatik”  din 1 decembrie 2020, Horia Ivanovici făcea pe fanatik.ro o prezentare clară și documentată a faptului că în acest caz avem dovada indubitabilă a unei asocieri certe în vederea comiterii de infracțiuni cu premeditare.

Merită recitit întru aducere aminte și pază viitoare… Și pentru că, iată, se închide cercul, pornind de la felul și datele „coaforului” finului-paravan al lui Nevoiță, nimeni în drum Drăghia, și ajungând la singurul adevăr spus până acum de Cortacero, cu două zile în urmă, cum că, în calitate de asociat unic și administrator (al bigudiurilor, al cui?!) la Lotus, mai are datorii la Nevoiță! 

Numai astfel explicându-se că acțiunile „coaforului”… care, atenție!, n-are, de când s-a înființat, în 2018, niciun angajat, nicio activitate, deci niciun profit!!!… nu pot fi cesionate decât cu guițatul în acest sens al nevoiașului patron al locantelor Rin…”, spunea atunci Dinu.

  • În 2013 a devenit Ionuț Negoiță acționarul majoritar al lui Dinamo;
  • 1 trofeu au câștigat „câinii” cu Negoiță patron, Cupa Ligii, în 2017.
ADVERTISEMENT