Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ce sport practică Radu Drăgușin în timpul liber: „Am descoperit asta la Genoa”. Fundașul lui Tottenham, dezvăluiri înainte de EURO 2024

Radu Drăgușin practică un alt sport în afara fotbalului în timpul liber. Fundașul central are activități obișnuite, atunci când nu este la antrenament sau pe teren.
13.06.2024 | 19:33
Ce sport practica Radu Dragusin in timpul liber Am descoperit asta la Genoa Fundasul lui Tottenham dezvaluiri inainte de EURO 2024
Radu Drăgușin a acceptat provocarea FRF, înainte de startul EURO 2024. Fundașul lui Tottenham, la ora adevărului. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este titularul incontestabil din naționala României. Fundașul în vârstă de 22 de ani a fost stâlpul defensivei „tricolore” în campania de calificare la EURO 2024, iar toate speranțele „tricolorilor” stau în fotbalistul lui Tottenham. Cu patru zile înainte de meciul cu Ucraina, Radu Drăgușin a dezvăluit ce pasiuni are.

Ce sport practică Radu Drăgușin în timpul liber: „Am descoperit asta la Genoa”. Fundașul lui Tottenham, dezvăluiri înainte de EURO 2024

Radu Drăgușin ar putea face echipă în centrul defensivei împotriva naționalei Ucrainei cu Bogdan Racovițan. Deși a revenit la antrenamente, prezența lui Andrei Burcă în echipa de start este incertă. Fundașul transferat de Tottenham de la Genoa plimbă câinele în timpul liber, gătește și citește cărți pentru dezvoltare personală.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român iubește să joace golf în timpul liber și mărturisește că Londra este orașul său preferat. „În timpul liber mă plimb cu câinele, gătesc şi citesc chestii de dezvoltare personală.

Pe câinele meu îl cheamă Kai, are şase luni şi este labrador. Pot spune că Londra este oraşul meu preferat, este impresionant, sunt o gramadă de culturi şi locuri de văzut.

ADVERTISEMENT

Îmi place să joc golf, am descoperit acest sport la Genoa, iar în Anglia este foarte dezvoltat”, a mărturisit Radu Drăgușin, potrivit FRF.ro. Cartea preferată a fotbalistului este „Cele 48 de legi ale puterii”.

„Îmi plăcea istoria, mi se părea interesantă. Nu prea știu să fi făcut vreo poznă mare”

Radu Drăgușin preferă să meargă în vacanțe la mare și adoră pastele. Născut la București, fotbalistul susține că a fost un copil cuminte și nu a făcut boacăne foarte mari. „Nici nu am avut o materie preferată, dar nici una pe care o uram.

ADVERTISEMENT

Îmi plăcea istoria, mi se părea interesantă. Îmi place să cred că am fost un copil destul de cuminte şi nu prea ştiu să fi făcut vreo poznă mare”, a mai spus Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin este cel mai bine cotat fotbalist al momentului (25 de milioane de euro). Tânărul fundaș central a evoluat la echipele de juniori ale lui Juventus, după care a promovat la seniori. Drăgușin a mai jucat în carieră pentru Sampdoria, Salernitana și Genoa.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, 17 apariții în tricoul naționalei României

Radu Drăgușin a debutat la echipa națională în martie 2022, sub comanda lui Edi Iordănescu, la vârsta de 20 de ani, 1 lună și 22 de zile. Fundașul central de la Tottenham a adunat 17 apariții sub „tricolor”, fără să marcheze vreun gol.

În preliminariile EURO 2024, Radu Drăgușin a fost om de bază, fiind integralist în 9 din cele 10 meciuri. România a câștigat Grupa I și s-a calificat la turneul final din Germania de pe prima poziție.

ADVERTISEMENT