Life

Ce spune Alina Ceușan despre ce se întâmplă la Survivor România 2023 cu Carmen Grebenișan: ”Antipatii închipuite”

lina Ceușan, cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan, face primele declarații despre prestația concurentei la Survivor România 2023.
16.01.2023 | 13:52
Ce spune Alina Ceusan despre ce se intampla la Survivor Romania 2023 cu Carmen Grebenisan Antipatii inchipuite
Alina Ceușan, despre ce se întâmplă la Survivor România 2023 cu Carmen Grebenișan. Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nici bine nu a fost dat startul noului sezon Survivor România 2023, că deja rivalitățile au ieșit la iveală, și, mici ”înțepături” au ajuns la urechea prietenilor care-și susțin favoriții aflați în concursul din Republica Dominicană. Asta s-a întâmplat și în cazul Alinei Ceușan care a reacționat, în exclusivitate, pentru FANATIK după ce, Maria Constantin a declarat că prietena ei, Carmen Grebenișan trebuia să fie votată în prima ediție de eliminări.

Ce spune Alina Ceușan despre prestația frumoasei Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023

Survivor România 2023 a început la Pro TV pe data de 9 ianuarie 2023 . Așa cum era de așteptat, competiția atrage după sine atât prietenii, unele pe viață, dar și rivalități care pe unii dintre concurenți îi duc până la limita maximă a existenței lor. Astfel, aflați în situații extreme de stres, fac declarații care stârnesc controverse.

ADVERTISEMENT

Pentru FANATIK, în premieră, Alina Ceușan, una dintre cele mai apropiate persoane din viața lui Carmen Ceușan, face primele declarații după plecarea concurentei în Republica Dominicană.

Influencerița o cunoaște atât de bine pe prietena ei, încât, este de părere că va da totul în luptele individuale, și nimic nu îi va sta în cale faimoasei. Nici măcar un conflict sau niște vorbe răutăcioase.

ADVERTISEMENT

Carmen este o concurentă foarte puternică. Spun asta pentru că e cea mai bună prietenă a mea, o cunosc mai bine decât oricine. Am participat împreună în alte producții de televiziune și știu că e foarte competitivă, stabilă și detașată de orice conflict”, a mărturisit Alina Ceușan pentru FANATIK.

”Mulți se reped la reacții și antipatii închipuite”

Startul sezonului patru Survivor România a pornit în forță. Spunem asta pentru că, din prima, echipa Faimoșilor a pierdut doi concurenți. Gheboasă, care a renunțat pe motiv că nu poate rezistat fără familie, și Maria Constantin, cea care a plecat acasă în urma voturilor primite de la publicul telespectator.

ADVERTISEMENT

Așa se face că, în urma eliminării Alina Ceușan, am putea spune chiar sora de suflet a lui Carmen Grebenișan, are o primă reacție la cele spuse de celebra cântăreață, imediat după ce a fost anunțată că parcursul ei în Republica Dominicană a luat sfârșit.

Sunt de acord cu ceea ce spune Maria, având în vedere strategia lor din bucătăria internă și știu că de multe ori e greu ca publicul să înțeleagă strategia internă de voting în cadrul echipei tocmai pentru că nu știm tot ce discută ei pe insulă.

ADVERTISEMENT

Știu însă și că mulți se reped la reacții și antipatii închipuite. Carmen stă departe de orice dramă e acolo pentru că iubește proiectele tv și a fost cel mai bun moment pentru a face asta.

Nu are nimic de demonstrat nimănui și prin asta are de câștigat – e naturală, empatică, plină de forță, așa cum e mereu”, a mai explicat blondina despre cea mai bună prietenă a ei.

”Putea fi votată Carmen”

Maria Constantin, coechipiera lui Carmen Grebenișan a fost votată de Faimoși, și, aceasta a fost eliminată ulterior de oamenii de casa, fani ai emisiunii de la Pro Tv.

Ca urmare a deciziei dureroase de a părăsi Survivor România, Maria a simțit nevoia să se descarce și să afirme că influencerița Carmen Grebenișan ar fi trebuit numită de echipă, și nu ea, asta pentru că, are în spate mult mai mult susținători.

Nu sunt supărată pe Ionuț. Nu am niciun fel de problemă. Eu sunt mândră de mine (…). Din punct de vedere strategic putea fi votată Carmen pentru că are o influență foarte mare și categoric ar fi fost mult mai votată decât mine”, puncta Maria Constantin, fosta concurentă de la Survivor, imediat după anunțarea votului.

Carmen Grebenișan, finalistă la Survivor România 2023?

Revenind la Alina Ceușan, blondina dezvăluie că prietena ei, Carmen Grebenișan este motivată să rămână în concurs până la final. Și mai mult, crede că, ajutată de comunitățile lor foarte puternice, o vor susține pe frumoasa concurentă să reziste cât mai mult la Survivor, și, de ce nu, să câștige competiția din Dominicană.

Oricum ar fi fost, sunt sigură că lucrurile vor avea cursul lor natural pentru Carmen. Noi o vom susține cu toată forța comunităților noastre online când va fi nevoie. Pe asta vă puteți baza. Ea e determinată să ajungă departe, iar noi o vom susține”, a mai spus Alina Ceușan pentru FANATIK.

Carmen Grebenișan, concurentă de temut și în alte show-uri tv

Cunoscută publicului în urma unui blog de modă, Carmen Grebenișan a fost parte și din concursului Asia Express, de la Antena 1, unde a făcut echipă cu buna sa prietenă Alina Ceușan.

De asemenea, blondina a luptat pentru visul lui Lilian Brînzari, în cadrul competiției Dancing on Ice: Vis în doi.

Alina Ceușan și soțul său, Raul Tișa, îi sunt alături lui Carmen Ceușan la orice pas, fiindu-i naș de cununie. După cum se știe, influencerița este căsătorită cu Alex Militaru, după ce timp de 3 ani au avut o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT