Pariuri sportive

Ce spui de aceste Super-pariuri pentru weekend?

20.04.2018 | 13:06
Ce spui de aceste Superpariuri pentru weekend

Super-meciuri care așteaptă super-pariuri în acest weekend în care vă invităm la un tur prin Germania, România, Spania și Italia pentru a găsi pariurile profitabile în 4 dintre meciurile care să fie pe biletele voastre.

“Aspirine” pentru fani?

Dortmund și Leverkusen ocupă locurile 3 și 4, poziții de Champions League în Bundesliga. Meciul direct de sâmbătă ora 19:30 e important nu doar pentru cele două formații aflate la egalitate de puncte, 51, ci și pentru urmăritoarele lor. Cu 4 etape rămase de disputat, Leipzig, Hoffenheim și Frankfurt speră să agațe in extremis măcar locul 4!  După ce a pierdut legendarul derby al Ruhrului, cea mai intensă rivalitate din fotbalul German, Dortmund e obligată să câștige în fața “Aspirinelor”.  Dacă te simți imnspirat, merită să joci la  Superbet.ro cota 2.40 pentru NG (niciuna sau una dintre echipe nu înscrie), un pariu care a adus bani în 3 dintre ultimele 5 meciuri directe.

Peste 200 de pariuri pentru fiecare meci din Bundesliga la  Superbet.ro

https://www.superbet.ro/pariuri-sportive

Viitorul – FCSB: 2 solist?

După ce a pierdut acasă în fața lui CFR Cluj, viitorul primește vizita rivalei ardelenilor în lupta pentru titlu. Cu siguranță, un meci care va naște controverse. Noi le driblăm și ne concentrăm pe pariurile care ne pot aduce profit. Recomandarea noastră e X/2 (egal la pauză, oaspeții câștigă la final), pariu care la  Superbet.ro are cota 3.75.

Cote mărite pentru Liga I la  Superbet.ro

https://www.superbet.ro/pariuri-sportive

Finala Copa del Rey!

Finala Copa del Rey se joacă sâmbătă de la 22:30 între semifinalista Champions League, Sevilla și uroașa FC Barcelona. Un meci între două echipe care sunt capabile de finale memorabile. De la acel 5-4 în Finala Supercupei Europei 2015, ambele formații au oferit meciuri deschise, în care s-au marcat goluri (3+ în ultimele 5 meciuri directe). Meci cu trofeul pe masă. Un meci în care la  Superbet.ro ai 11.7 cotă pentru GG1r&GG2r (ambele echipe marchează în fiecare repriză).

Cele mai bune cote pentru La Liga și Copa del Rey la Superbet.ro

https://www.superbet.ro/pariuri-sportive

Bătrâna Doamnă din nou Miss Italia?!

După titlurile câștigate de Bayern și PSG în Germania și Franța, poate fi weekend-ul decisiv și în Italia unde echipa care domină Serie A se poate desprinde la 7 puncte în eventualitatea în care câștigă pe teren propriu în fața singurei contracandidate în lupta pentru titlu. Greu de crezut că Bătrâna Doamna va mai rata al 7-lea titlu consecutiv. Altfel, partida e un duel între două echipe care sunt în top 3-ul din “Cizmă” în acest sezon în ceea ce privește eficacitatea în ofensivă (78 goluri Juve, 70 Napoli), respectiv precizia în defensivă (19 goluri Juve, 23 goluri Napoli). Un pariu de super-jucat e 1&3+ (Juve bate și se marchează minim 3 goluri). Pariu care a adus bani în 4 dintre ultimele 5 meciuri directe jucate la Torino. Superbet.ro a mărit la 3.78 cota pentru acest pariu.

Pariază ofensiv în Serie A la  Superbet.ro

https://www.superbet.ro/pariuri-sportive

Dacă nu ai cont la Superbet.ro, e momentul să-ți faci unul.

Primești înapoi miza primului pariu – până la 250 Lei – dacă nu câștigi!

În plus, te bucuri de cea mai variată ofertă și cele mai mari cote de pe piață!

Pariază responsabil și informat!

Pariază pentru distracție.