Fotbal international

Ce spun astrologii despre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. De ce nu trebuia cumpărat Eden Hazard de Real Madrid

19.07.2020 | 11:26
Ce spun astrologii despre Lionel Messi si Cristiano Ronaldo De ce nu trebuia cumparat Eden Hazard de Real Madrid
ADVERTISEMENT

Nu e nici un secret faptul că în ultimii ani astrologia a făcut mari progrese în sensul integrării ei în viaţa cotidiană. Sunt destule cazuri în care previziunile unor astrologi au reprezentat repere fundamentale pentru anumite personalităţi sau companii de a găsi cele mai bune soluţii la rezolvarea problemelor lor.

Era inevitabil ca şi în sport să apară influenţa ştiinţei astrelor, atât pentru a stabili forma sportivilor, cât şi în a efectua anumite operaţiuni de transferuri care să aibă efect favorabil şi pentru club şi pentru jucător.

ADVERTISEMENT

Este de notorietate poziţia fostului selecţioner al Franţei, Raymond Domenech, care îşi convoca jucătorii la lot abia după ce consulta zodiacul pentru fiecare. Aşa a fost posibil ca un atacant de valoarea lui David Trezeguet să nu fie chemat la lot doar pentru că are vina de a fi scorpion ca zodie şi pentru Domenech scorpionii sunt persoane care trebuie evitate, care pot produce probleme.

Astrele explică multe dintre caracteristicile jucătorilor

Şi spaniolii au decis să apeleze la opiniile unui celebru astrolog din ţara lor, Vicente Cassanya, un personaj foarte bine cunoscut inclusiv în showbizz, unde a vorbit despre vedetele din acest domeniu artistic.

ADVERTISEMENT

Primul lucru pe care l-a spus pentru As Vicente Cassanya a fost legat de Real Madrid, care a greşit grav cumpărându-l vara trecută, pentru mai bine de o sută de milioane euro cu bonusuri cu tot pe internaţionalul belgian Eden Hazard.

„Nu l-aș fi cumpărat niciodată pe Hazard dacă aș fi fost Real Madrid. În prezent, el are un tranzit al lui Saturn în Soare, ceea ce înseamnă că există o posibilitate foarte mare ca acesta să fie deprimat sau ca forma sa să fie scăzută. Nu este timpul lui ”.

ADVERTISEMENT

Evident, discuţia cu astrologul a alunecat într-o sferă de maxim interes, adică acesta să explice ce spun astrele despre cei mai buni doi jucători din La Liga în ultimul deceniu, argentinianul Lionel Messide la Barcelona şi Cristiano Ronaldo, nouă ani la Real Madrid, din 2018 plecat la Juventus.

Messi e emotiv, Cristiano Ronaldo iubește să fie special

„De exemplu, există unii jucători mai legați de emoții, cum ar fi Messi. Este Rac, este un tip rezervat și calm, legat de familie și sentimente. Și deci este foarte important să fie tratat bine, pentru a putea profita de capacitatea lui la la maximum. Nu este un fotbalist cu multe cuvinte, ci trăiește din emoții. Și acest tip de caracter este ceva care trebuie respectat, niciodată să nu fie atacat.”

ADVERTISEMENT

Cu totul altfel stau lucrurile cu Cristiano Ronaldo. „Două lucruri îl caracterizează. Primul este că aparține Vărsătorului și știți, cei din acel semn se simt particulari. Și îi place acest lucru, trebuie să se simtă diferit de ceilalți. Și apoi s-a născut cu o lună plină, ceea ce îl face foarte capricios “.

ADVERTISEMENT