News

Ce spun colegii de la Asia Express despre Jojo și Paul Ipate. ”După atâta hate, o înțeleg!”

27.03.2019 | 21:50
Ce spun colegii de la Asia Express despre Jojo si Paul Ipate Dupa atata hate o inteleg

Se pare că echipa formată din Jojo și Paul Ipate a reușit să atragă ceva antipatii în rândul concurenților de la Asia Express. Cei doi au fost nevoiți să abandoneze show-ul din cauza problemelor de sănătate ale actorului, care s-ar fi agravat dacă ar fi continuat probele. Gorge Vintilă și Șerban Copoț sunt cei care i-au sprijinit în concurs și nu-și explică nici ei de unde izvorăște ura împotriva lor. “Da, și pe noi ne-au făcut din montaj. N-au dat cât ne-am distrat. Doar vreo 25% au difuzat la TV!”, s-a amuzat George Vintilă.

Antipatii la Asia Express pentru Jojo și Paul Ipate

Șerban Copoț, invitat în platoul XTR Night Show, a mărturisit de ce crede acesta că s-au ațintit atâția antipatii asupra cuplului de actori. „E foarte greu să stai și să primești atâta hate. Nu a făcut nimănui nimic, nu a furat nimănui pensia din poștă, până la urma urmei.

Când primești atâta ură stai și te gândești: «mă, chiar așa de rău sunt? Că acolo m-am mai și distrat!». E extraordinar de greu pentru ea să treacă peste acest val de hate. Oarecum e nejustificat pentru că nu a făcut rău nimănui!‘, a declarat Copoţ

Colegii de la Asia Express, despre Jojo și Paul Ipate
Colegii de la Asia Express, despre Jojo și Paul Ipate

Paul Ipate, obligat să părăsească Asia Express

„Iniţial nu am crezut că este o chestie foarte gravă. Eu am o operaţie la spate de acum cinci-şase ani, dar pe care am ţinut-o sub control, altfel nu veneam aici. Problema este că acum sunt nişte dureri… Am ajuns la spital, am făcut un RMN, iar neurochirurgul mi-a spus că, dacă voi continua să fac efort, în câteva zile voi ajunge la operaţie. Oricum va trebui să mă operez. Vă daţi seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aş fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil“, a dezvăluit Paul Ipate, după părăsirea show-ului de aventură unde a luptat alături de soția sa, Jojo.

Tags: