Fotbal intern

Radu Boboc şi Adrian Rus, după debutul la Euro U21: “Mai bine că jucăm cu Germania, pentru că nu ne-am mai întâlnit niciodată” VIDEO

Radu Boboc si Adrian Rus dupa debutul la Euro U21 Mai bine ca jucam cu Germania pentru ca nu neam mai intalnit niciodata VIDEO

La conferinţa de presă a tricolorilor de marţi dimineaţă au răspuns prezent doi dintre jucătorii prezenţi timp de 90 de minute la egalul cu Franţa, dar care abia în această partidă au bifat primele lor apariţii la turneul final al CE de tineret, Radu Boboc şi Adrian Rus. După o noapte înn care au dormit foarte puţin, Rus doar două ore, pentru că încă mai simţeau emoţiile jocului, cei doi privesc cu multă încredere spre semifinala cu Germania.

Ce spun debutanţii la Euro U21 Radu Boboc şi Adrian Rus despre meciul cu Germania

În opinia centralului Adrian Rus este mai bine că avem ca adversar în semifinale Germania, pentru că “întotdeauna e mai bine să intri pe teren să joci împotriva cuiva cu care nu te-ai mai întâlnit niciodată, pentru că nici ei nu ne ştiu pe noi prea bine şi nici noi pe ei. Spania era o echipă cu care am jucat, ştiam ce pot, ce calitate au, dar şi ei ne ştiau ce putem. Aşa. va fi care pe care”.

Radu Boboc explică jocul mult mai defensiv al echipei noastre în partida cu Franţa şi respinge categoric orice insinuare legată de un aranjament între cele două tabere: “Ştiam că au jucători foarte rapizi, mai ales pe contraatac şi am decis să nu riscăm. Am acoperit bine toate zonele şi nu i-am lăsat să pătrundă. Asta nu înseamnă că ne-am înţeles în vreun fel, chiar dacă la final a ieşit bine pentru toată lumea”.

Adi Rus și Radu Boboc vorbesc ACUM despre calificarea în semifinalele EURO. LIVE VIDEO din Italia. Ultimele detalii sunt pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 25. Juni 2019

Nu ce scrie pe hârtie contează, ci doar ce se întâmplă pe teren

Acelaşi fundaş al Viitorului pare exasperat de faptul că tot timpul se face comparaţia care e valoarea lotului României în raport cu adversarii. “Au fost mai întâi croaţii, apoi că englezii fac peste 350 de milioane, după care francezii sunt cei mai scumpi. Acum şi nemţii compară la fel, cât costăm noi, cât costă ei. Prostii, pentru că atunci când intri pe teren şi joci nu mai contează ce e pe hârtie, ci numai ce se întâmplă acolo, în acel moment.”

Ambii jucători spun că nimeni din lotul României nu are nici un fel de teamă pentru că vom juca împotriva Germaniei, care e deţinătoarea titlului. “La început aproape nimeni nu ne dădea nici o şansă, în afară de părinţii noştri, care ne spuneau că şi noi şi ei tot două picioare avem şi trebuie să arătăm cine e mai bun. Cu Germania va fi un meci greu, însă grele au fost toate de până acum şi am ieşit cu fruntea sus. Toţi ne dorim să nu ne oprim până la ultimul fluier al acestui turneu şi să ne întoarcem acasă victorioşi.”

Tags: