Life

Ce spun fanii Chefi la Cuțite după ce Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13. Câți bani a primit de la Antena 1, de fapt

Mihai Dragomir, marele câștigător al sezonului 13 Chefi la Cuțite. Cu câți bani a plecat acasă, de fapt, concurentul din echipa lui Alexandru Sautner.
16.05.2024 | 07:39
Ce spun fanii Chefi la Cutite dupa ce Mihai Dragomir a castigat sezonul 13 Cati bani a primit de la Antena 1 de fapt
Cu câți bani a plecat acasă Mihai Dragomir, câștigătorul sezonului 13 Chefi la cuțite. Sursa foto: Facebook, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ieri seară, emoțiile au fost la cote maxime la Chefi la Cuțite. A avut loc finala sezonului 13, un sezon norocos pentru Mihai Dragomir. După ce concurentul lui Alexandru Sautner a plecat acasă cu farfuria de aur și cu marele premiu, reacțiile au început să apară în mediul online.

Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 Chefi la Cuțite

Tensiune și emoții, așa poate fi descrisă finala Chefi la Cuțite. Pentru ultima dată în sezonul 13, cei trei concurenți au gătit pentru a-i impresiona pe toți. Preparatele au fost unul și unul, însă doar cel mai bun a câștigat.

ADVERTISEMENT

În sezonul în care în fața publicului au apărut noi jurați, Mihai Dragomir i-a convins pe toți că merită să ridice farfuria de aur. Concurentul lui Alexandru Sautner a câștigat sezonul 13 Chefi la Cuțite și a plecat acasă atât cu mult râvnita farfurie, cât și cu marele premiu.

Nu doar Mihai Dragomir a fost fericit de reușita sa, ci și juratul din a cărui echipă a făcut parte. La testimoniale, Alexandru Sautner a recunoscut că Mihai a reușit să îl facă mândru și fericit de tot ceea ce s-a întâmplat în acest sezon de Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

”Sunt cel mai bucuros om din lume! Nu știu când am fost ultima dată așa fericit. Doamne, cât am sperat să câștig sezonul ăsta, e victoria lui Mihai.”, a spus Alexandru Sautner.

Ce spun cei din online despre victoria lui Mihai Dragomir și cu câți bani a plecat, de fapt, acasă

Spre deosebire de alte sezoane în care părerile celor din online cu privire la câștigător erau împărțite, acum, internauții au gândit în unanimitate același lucru. Cu toții sunt de părere că Mihai Dragomir a meritat din plin premiul pentru parcursul său în competiție.

ADVERTISEMENT

”Un premiu meritat pe deplin.”, ”Nu am cuvinte, aș vrea să am un fiu ca tine!”, ”Respect și admirație pentru tot parcursul tău de excepție!” sau ”Da, a fost cel mai bun!” sunt doar câteva din reacțiile celor din online.

Anul acesta, nu doar marele câștigător a plecat acasă cu un premiu, ci și concurentul de pe locul doi. Concurenta din echipa lui Abou Zaki a câștigat o experiență unică la EURO 2024. Cât despre marele premiu de 30.000 de euro, acesta a stârnit mereu o mulțime de controverse.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare an, marele premiu de la Chefi la Cuțite este de 30.000 de euro, echivalentul a 149.000 de lei. Din păcate, acești bani nu vor ajunge în totalitate în buzunarul câștigătorului. Premiu de la Chefi la cuțite este impozitat de stat.

Potrivit legii, singura excepție de la impozitare o fac premiile sub 600 de lei. În rest, tot ce depășește acest prag, este impozitat cu 16%. Astfel, potrivit calculului, din premiul inițial de 30.000, Mihai Dragomir, câștigătorul sezonului 13 Chefi la cuțite va pleca acasă cu aproximativ 25.000 de euro.

ADVERTISEMENT