Fotbal intern

Ce spun fanii lui Dinamo de vânzarea clubului: „Am ajuns să ne bucurăm că ne-a cumpărat un străin”

13.08.2020 | 18:55
Ce spun fanii lui Dinamo de vanzarea clubului Am ajuns sa ne bucuram ca nea cumparat un strain
ADVERTISEMENT

Noul acționar majoritar al lui Dinamo este spaniolul Pablo Cortacero, care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță. Noul patron va fi prezentat zilele următoare.

Suporterii lui Dinamo au recționat după ce conducerea clubului a fost schimbată, iar Dinamo va avea în frunte un spaniol.

ADVERTISEMENT

”Felicitări DDB pentru tot ce ați făcut pentru Dinamo și sunt convins că în viitor ne vom putea baza pe voi pentru ca Dinamo să existe! Începem un nou drum și sunt convins 100% că implicarea voastră a avut un rol important. Le place de noi, unicii suporteri! Felicitări!” (Dragoș Hogea)

Dinamoviștii au postat și mesaje în spaniolă

”Ca suporter de fotbal petrolist, știu ce era Dinamo înainte de 1989, însă mă bucur pentru suporteri, sunt singurii care s-au agitat, au strâns bani, au făcut orice, ăsta este meritul lor! Respect! (Lucian Iacob)

ADVERTISEMENT

Un alt fan a avut un mesaj și în spaniolă pentru noua conducere și a criticat fosta conducere a lui Dinamo (pe Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu):

”Desfac șampaniile, bine. Doamne ajută, să fie într-un ceas bun! Să te mai întorci când te chemăm noi Jegoiță și Bălănescu, groparilor! Vamosss Dinamo! A por ellos Dinamo! Augh, auugh, augh!!! Spaniolii împreună cu DDB și atunci vom fi de neînvins în România!” (Marius Carașol)

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo sunt bucuroși că a plecat Negoiță

Un alt suporter dinamovist este bucuros că Negoiță a cedat clubul spaniolilor: ”Toată suflarea dinamovistă a așteptat schimbarea. Sperăm să fie ceea ce ne dorim cu toții. E firesc să ne bucurăm, dar Doamne ferește…să se împlinească proverbul ”schimbarea șefului, bucuria prostului”. Să fie într-un ceas bun! Hai Dinamo!” (Popa Călin Ioan)

Nu este singurul care salută schimbarea de la Dinamo. Cristi Coman crede că noua conducere străină va fi mai bună decât cea în fruntea căreia s-a aflat Negoiță:

ADVERTISEMENT

”Am ajuns să ne bucurăm că ne-a cumpărat un străin că românii noștri ne-au dus în sapă de lemn, le doresc succes și noroc. Hai Dinamo!

ADVERTISEMENT